Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Η Άννα ανακαλύπτει πως ο Νίκος δεν μαχαίρωσε τον Περικλη

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Οι Παγιδευμένοι συναρπάζουν με τις εξελίξεις που έρχονται. Η σειρά του ΑΝΤ1 ξέρει πως να κρατάει την αγωνία αμείωτη και το ενδιαφέρον υψηλό καθώς τα μυστήρια αντί να λύνονται πληθαίνουν.

Η Άννα όσο αναζητά την αλήθεια για το περιστατικό με τον Περικλή και τον Νίκο τόσο θα μπερδεύεται με αυτά που ανακαλύπτει να είναι ανατρεπτικά.

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Ο Νίκος δε μαχαίρωσε τον Περικλή

Η Άννα συνεχίζει να μαζεύει στοιχεία

για την περίεργη υπόθεση του παλιού της φίλου που έχει αναλάβει. Ανακαλύπτει μάλιστα ότι η γυναίκα του είχε τσακωθεί άσχημα με την ερωμένη του σε μια καφετέρια μία μέρα πριν εξαφανιστεί με την κόρη τους.

Στη συγκεκριμένη καφετέρια οδηγείται και η Αγγελική από τη δική της έρευνα και όταν μαθαίνει ότι η Άννα έχει πάει ήδη εκεί γίνεται έξαλλη και την προειδοποιεί. Ο Δημήτρης και ο Σταύρος αναλαμβάνουν να ηρεμήσουν τα πράγματα ανάμεσα στις δύο γυναίκες.

Η Άννα πηγαίνει στον Γεράσιμο και εκείνος τις εκφράζει τα παράπονά του. Την ίδια ώρα η Νεφέλη θα βρεθεί στον Δημήτρη για κατάθεση και πέφτει σε αντιφάσεις.

Η Άννα βρίσκει τον Περικλή και του ζητάει εξηγήσεις. Εκείνος όμως αρνείται ότι ξέρει τον Νίκο και της αποδεικνύει ότι δεν υπήρξε ποτέ συμπλοκή μεταξύ τους δείχνοντας την κοιλιά του και πως δεν έχει ράμματα. Οι ισχυρισμοί του Νίκου ότι εκείνος τον πυροβόλησε καταρρέουν.

Η Άννα πηγαίνει έξαλλη στο πατρικό της και ζητάει εξηγήσεις από τον Νίκο και γιατί της λέει ψέματα. Αυτός που μπορεί να λύσει το μυστήριο για τη δικηγόρο είναι μόνο ο Γεράσιμος…

Διαβάστε επίσης:

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Ο Δημήτρης αθωώνεται για όλα – Τέλος ο Αλέκος

Μετά τη φωτιά επόμενα επεισόδια: Η Φαίδρα κάνει τον απόλυτο εκβιασμό στον Άρη

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Ο Ιάσονας ζητά το πιο τρελό αντάλλαγμα από την Αλεξάνδρα

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα