Γιοβάνοβιτς: “Μου αφήνει μια πικρή γεύση-Μπορούμε να μάθουμε πολλά”

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το τέλος του αγώνα, στάθηκε και στην αντίδραση που έβγαλε ο Παναθηναϊκός μετά το 3-0. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε για εμπειρίες, στις δηλώσεις που έκανε στην Cosmote.

Στην αρχή είπε: “Στόχος μας ήτανε αν θέλαμε να προχωρήσουμε στο Europa league,

να είμαστε επιθετικοί, έπρεπε να προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, έπρεπε να δημιουργήσουμε. Γενικώς στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου δεν υπήρχανε πολλές φάσεις, ήταν ισορροπημένο παιχνίδι που μέσα από λίγα λάθη που έχουν γίνει δεχθήκαμε δύο γκολ χωρίς να ήταν τόσο μεγάλη η διαφορά στο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων. Στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε και το τρίτο γκολ και σίγουρα μετά ήταν δύσκολο να αντιμετωπίσουμε μία κατάσταση που δεν την έχουμε αντιμετωπίσει ξανά. Προσπαθήσαμε όμως μέχρι το τέλος να μπούμε ξανά στο παιχνίδι. Το καταφέραμε. Μέχρι το τέλος παίχτηκε ένα εξαιρετικό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Μας αφήνει μία πικρή γεύση εφόσον μετά το 3-0 μπορούσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος. Ήταν ένα εξαιρετικό ποδοσφαιρικά το δεύτερο ημίχρονο”.

Πρόσθεσε: “Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι τελείως διαφορετικά παιχνίδια. Θέλουμε και τις εμπειρίες, ουσιαστικά ήταν η πρώτη χρονιά, έχοντας να αντιμετωπίσουμε καλές ομάδες από τα καλά πρωταθλήματα, ομάδες που εναντίον τους απαγορεύεται να κάνεις λάθη κυρίως λόγω της ταχύτητας και της ποιότητας που έχουν. Είναι πολύ μεγάλες εμπειρίες αυτά τα παιχνίδια. Σήμερα ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Η Βιγιαρεάλ είναι ομάδα που ξέρει να εκμεταλλευτεί το παραμικρό χώρο που μπορείς να της αφήσεις. Από αυτό το παιχνίδι μπορούμε να μάθουμε πάρα πολλά. Από το θέμα της διαχείρισης του αποτελέσματος έτσι όπως εξελισσόταν το παιχνίδι αλλά και από την προσπάθεια όταν το παιχνίδι εξελίχθηκε άσχημα από εμάς. Αυτό τουλάχιστον σε μένα δίνει μία πολύ μεγάλη αίσθηση ότι είμαστε μία ομάδα μπορεί που μπορεί να είναι ανταγωνιστική σε όλα τα παιχνίδια”.

Keywords
Τυχαία Θέματα