Ολυμπιακός: Μυστήριο με Μαρτίνεθ – Τελειώνει άμεσα;

Ολυμπιακός: Μυστήριο με Μαρτίνεθ, με τον Ισπανό προπονητή των ερυθρόλευκων να είναι κοντά στην έξοδο μετά την ήττα με 5-0 από την Φράιμπουργκ αλλά και τη συνολική εικόνα της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sporitme, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν είναι απίθανο να τελειώσει σύντομα από τον Ολυμπιακό.

Αυτή την ώρα ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι με το ένα πόδι εκτός Ολυμπιακού,

με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να έχει τον τελευταίο λόγο.

Ολυμπιακός: Μυστήριο με Μαρτίνεθ – Τελειώνει άμεσα;

Ο Ολυμπιακός είχε μία καταστροφική βραδιά στη Γερμανία, όπου έχασε με… κάτω τα χέρια με 5-0 από τη Φράιμπουργκ μένοντας να διεκδικεί την τρίτη θέση του ομίλου του που οδηγεί στο Conferece League.

Πλέον ο αγώνας με την Μπάτσκα Τοπόλα λογίζεται ως τελικός, καθώς με νίκη ή και ισοπαλία οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν στην Ευρώπη και το Conferece League.

Άλλη μία φορά δέχθηκε τέτοια «σφαλιάρα» ο Ολυμπιακός στη σεζόν όπως αυτή με τη Φράιμπουργκ το βράδυ της Πέμπτης. Απέναντι στον ΠΑΟΚ. Πάλι, τότε, οι «ερυθρόλευκοι» ήταν αποσβολωμένοι, αδυνατώντας να κατανοήσουν και να καταλάβουν τι τους έχει συμβεί. Τότε ο… γάμος είχε σχολάσει στις αρχές του δευτέρου μέρους, αυτή τη φορά λίγο μετά το μισάωρο.

Μόνο που ο Ολυμπιακός σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στη Φράιμπουργκ, είχε δείξει κάτι. Η ευκαιρία του Ποντένσε πριν το γκολ, η αντίδραση στο τέλος, η προσπάθεια να επιτεθεί μαζικά. Σε πολύ μεγάλο βαθμό το σκορ είχε πάρει έκταση επειδή ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ είχε πάρει ρίσκο και στις αλλαγές.

Ολυμπιακός: Μαρτίνεθ και παίκτες πιο αδιάβαστοι κι από την «τεσσάρα» κόντρα στον ΠΑΟΚ

Αυτή τη φορά, ο Ισπανός τα έκανε μαντάρα (ο ίδιος και οι παίκτες του) από το ξεκίνημα. Όχι, δεν είναι η επιλογές παικτών, ούτε σχήματος, ούτε κάτι… αριθμητικό. Η νοοτροπία, η έλλειψη συγκέντρωσης και το γεγονός πως ενώ άπαντες ήξεραν ποια ήταν τα ατού της γερμανικής ομάδας, έχασαν από αυτά, συνθέτουν ένα σκηνικό αγωνιστικής τραγωδίας.

Ανησυχητική εικόνα. Τόσο για όσα έγιναν από την άκρη του πάγκου και τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, όσο και για όσα έγιναν εντός αγωνιστικού χώρου από τους παίκτες του Ολυμπιακού.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού πάντως ξέσπασε στη Γερμανία, βρίζοντας εν χορώ τους παίκτες και τον προπονητή για την εικόνα της ομάδας.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Έξαλλος ο κόσμος – Έβριζε τους παίκτες

Η εκδίκηση του Κορμπεράν και ο Μαρτίνεθ του καλώς τα παιδιά 5-0

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα