Ολυμπιακός: Τρόμος για το τι έχει γραμμένα στο μπλοκάκι του ο Αντόνιο Κορδόν

Ολυμπιακός: Τρόμος για το τι έχει γραμμένα στο μπλοκάκι του για τον Ιανουάριο ο Αντόνιο Κορδόν.

Ο Αντόνιο Κορδόν κάνει το απόλυτο κουμάντο στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού από τη μέρα που υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Ισπανός αθλητικός διευθυντής των ερυθρόλευκων ήρθε με συγκεκριμένο

πλάνο. Να χτίσει τον Ολυμπιακό από την αρχή, να τον οδηγήσει στο δρόμο των ευρωπαϊκών επιτυχιών και των τίτλων και παράλληλα να μετατρέψει τους ερυθρόλευκους σε selling club.

Όλα τα παραπάνω φαίνεται πως βρίσκονται στον σωστό δρόμο.

Ολυμπιακός: Τρόμος για το τι έχει γραμμένα στο μπλοκάκι του ο Αντόνιο Κορδόν

Ο Ολυμπιακός είναι πρώτος στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι στη μάχη για την πρόκριση του στην επόμενη φάση των ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων, είτε στο Europa League είτε στο Conference League ενώ οι νεαροί παίκτες που έφερε ο Αντόνιο Κορδόν λάμπουν με τις εμφανίσεις του.

Σχεδόν το… απόλυτο για τον Αντόνιο Κορδόν ήδη από τις πρώτες μέρες παρουσίας του στους ερυθρόλευκους και χωρίς ακόμα στην αρχή της θητείας του (σ.σ. όταν και έγιναν οι πρώτες επαφές) να έχει μάθει στο 100% τις ανάγκες της ομάδας αλλά και τις συνθήκες και δυναμική του Ολυμπιακού.

Τώρα, με τον Ολυμπιακό να εξελίσσεται και να γίνεται θελκτικός προορισμός για ποδοσφαιριστές που μπορεί πριν από λίγο καιρό να το σκέφτονταν (σ.σ. όταν έκανε τις πρώτες επαφές ο Κορδόν δεν ήξεραν οι παίκτες καν αν θα παίζουν οι ερυθρόλευκοι στην Ευρώπη), μία… αγωνία υπάρχει για το τι διαμαντάκια μπορει να κρύβει στο μπλοκάκι του ο Αντόνιο Κορδόν.

Γιατί αν υπό πίεση και στα πρώτα του βήματα ο Κορδόν έφερε μεταξύ άλλων Έσε, Ορτέγκα, Πορόσο και Ελ Κααμπί τότε τον Ιανουάριο ή το ερχόμενο καλοκαίρι τι θα… φέρει.

Να σημειωθεί πως ο Αντόνιο Κορδόν δεν έχει κάτσει λεπτό και συνεχίζει επαφές και προγραμματισμό για τους ερυθρόλευκους σαν να είναι… αύριο η έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Τώρα κατάλαβαν τι εννοούσε ο Αντόνιο Κορδόν – Τους το έλεγε και δεν ήξεραν γιατί

Ο Ολυμπιακός του Φορτούνη και του 4-3-3

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα