Παναθηναϊκός: Εκτεταμένο ροτέϊσον από τον Ιβάν κόντρα στον Πανσερραϊκό

Ο τελευταίος φημολογείται ότι θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν έχουν παίξει αρκετά. Ταυτόχρονα θα κάνει κάποιες δοκιμές σε έναν αγώνα, με αντίπαλο μια καλοδουλεμένη ομάδα, η οποία θα παίξει κλειστά, έχοντας σαν στόχο την ισοπαλία.

Έτσι λοιπόν το πιθανότερο είναι να δούμε στην ενδεκάδα έναν εκ των Γερεμέγιεφ, Σπόραρ στην κορυφή της επίθεσης, ώστε να πάρει ανάσες ο Φώτης Ιωαννίδης.

Στην επίθεση λογικά θα ξεκινήσει ο Αϊτόρ, ο οποίος χρειάζεται παιχνίδια για να βρει τον παλιό καλό του εαυτό, ενώ είναι πολύ πιθανό στο άλλο άκρο της επίθεσης να δούμε τον

Ντάνιελ Μαντσίνι, καθώς είχε πολύ καλές ενέργειες στην αναμέτρηση με τη Ρεν, που μπήκε ως αλλαγή.

Υποψήφιος για μια θέση στην επίθεση είναι και ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς, ο οποίος ίσως έχει περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα, μια και δεν έχει δηλωθεί στη λίστα για τους αγώνες του Europe league και χρειάζεται αγώνες για να είναι ετοιμοπόλεμος.

Στο μεσαία γραμμή ο Πέρεθ αναμένεται να ξεκουράσει τον Αράο, ενώ στην άμυνα δεν αναμένονται σημαντικές αλλαγές, μια και δεν υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις, ύστερα από τα τραυματισμούς των Μάγκνουσον, Πάλμερ Μπράουν και Χουάνκαρ.

Μια θέση παίζεται μόνο για το δεξί άκρο της άμυνας, την οποία διεκδικούν Βαγιαννίδης και Κώτσιρας, αν και ο πρώτος έχει προβάδισμα, γιατί είναι τεχνίτης – διεισδυτικός και ταιριάζει περισσότερο σε ματς όπου ο αντίπαλος παίζει αμυντικά.

Τέλος, κάτω από το γκολπόστ πιθανότατα θα δούμε και τον Γιούρι Λοντίγκιν, αντί του Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

Keywords
Τυχαία Θέματα