Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Ο Θοδωρής αρνείται να αναγνωρίσει τον Πέτρο ως γιο του – Ο Παντελίδης καλύπτει τον Βασιλείου

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Η νέα δραματική σειρά του Mega, βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη, ήρθε για να μας συγκλονίσει!

Το «μεγάλο κανάλι» φέρνει στη μικρή οθόνη μια συγκλονιστική ιστορία επιβίωσης, δύναμης ψυχής και καρμικών συμπτώσεων με φόντο μία ναυτική τραγωδία. Μάλιστα, οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια είναι ραγδαίες!

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Ο Θοδωρής αρνείται να αναγνωρίσει τον Πέτρο ως γιο του – Ο Παντελίδης
καλύπτει τον Βασιλείου

Ο Θόδωρος αρνείται πεισματικά να αναγνωρίσει τον Πέτρο ως γιο του, φέρνοντάς τον σε δύσκολη θέση μπροστά στις νοσοκόμες. Ο Άγγελος επισκέπτεται τον Ιπποκράτη στο γραφείο του και του ζητά βοήθεια για να μετατεθεί στο λιμενικό.

Ο Διονύσης καλεί έναν δημοσιογράφο στο στούντιο για να αποσπάσει δηλώσεις από τη Στέλλα, κάνοντάς την να ξεσπάσει για τον χαμό του Κυριάκου. Οι δύο αρχαιοκάπηλοι ψάχνουν μανιωδώς τον Πέτρο για να του πάρουν τη βυζαντινή εικόνα.

Ο Τρύφωνας αποφασίζει να αναχωρήσει για τα Κύθηρα, διότι τον χρειάζονται οι ασθενείς του, αφήνοντας πίσω μόνη την Ειρήνη με τον Ιπποκράτη.

Ο Παντελίδης αναλαμβάνει να καλύψει το πρόβλημα του Βασιλείου με τη ληγμένη άδεια του πλοίου. Καλεί τον Μιχάλη στο γραφείο του και του κάνει μια δελεαστική προσφορά για να τον κρατήσει στην εταιρεία.

Δείτε το trailer από το σημερινό επεισόδιο της σειράς:

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά Το ναυάγιο και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Αυτοί απαγάγουν τον Πέτρο και τον βασανίζουν

Το Ναυάγιο: Δολοφόνος ο Ιπποκράτης-Αυτός σκότωσε τη γυναίκα του!

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Ο Πέτρος συναντά αυτόν που δεν πρέπει

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα