Ολυμπιακός: Τι κάνει ο Καρβαλιάλ με τους κομμένους και ποιο το σχέδιό του στην προπόνηση

Ολυμπιακός: Τι κάνει ο Καρβαλιάλ με τους κομμένους από το ροτέισον του Μαρτίνεθ και ποιο το σχέδιό του για την προπόνηση των ερυθρόλευκων.

Την Τρίτη έπιασε δουλειά στο Ρέντη ο νέος προπονητής των ερυθρόλευκων, με τους πέντε συνεργάτες του.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ εμφανίστηκε ορεξάτος ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που έτρεχε για να δείξει στους παίκτες του Ολυμπιακού τις ασκήσεις με την μπάλα που ήθελε να κάνουν.

Διέκοπτε συνεχώς, προσπαθώντας να εξηγήσει τι ακριβώς

θέλει.

Την Τρίτη, το STOP ήταν ίσως η λέξη που βγήκε περισσότερες φορές από τα χείλη του 57χρονου Πορτογάλου, καθώς διόρθωνε συνεχώς του παίκτες.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ μίλησε  και με τους «κομμένους» από το ροτέισον της ομάδας, λέγοντάς τους πως θα έχουν όλοι την ευκαιρία τους.

Ολυμπιακός: Τι κάνει ο Καρβαλιάλ με τους κομμένους και ποιο το σχέδιό του στην προπόνηση

Ο Πορτογάλος σχεδιάζει μάλιστα μία μίνι προετοιμασία για τους ερυθρόλευκους, με την αναμενόμενη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω κολλήματος των διαιτητών να του… λύνει τα χέρια.

Ο Καρβαλιάλ θέλει να περάσει πράγματα στους παίκτες ενώ δεν είναι λίγα αυτά που δεν του αρέσουν και θέλει να τα διορθώσει… χθες. Ειδικά στον τρόπο ανάπτυξης και αμυντικής λειτουργίας των ερυθρόλευκων όλα ξεκινούν από την αρχή, όπως φάνηκε και από την πρώτη προπόνηση του Καρβαλιάλ.

Η μίνι προετοιμασία θα γίνει στο Ρέντη, με τον Καρβαλιάλ και τους συνεργάτες του να ετοιμάζουν ήδη τα πλάνα τους.

Να σημειωθεί πως οι πέντε συνεργάτες που έφερε μαζί του ο Καρβαλιάλ είναι οι βοηθοί του Ζοάο Μάριο και Σέρζιο, ο γυμναστής του Ζοάο Μεϊρέλες, ο προπονητής τερματοφυλάκων Πέντρο Μιράντα και ο αναλυτής Τιάγκο Πιρές.

Στο επιτελείο του θα παραμείνουν και οι Χρήστος Μουρίκης (γυμναστής), Κωνσταντίνος Λιούγκος (γυμναστής αποκατάστασης) και οι αναλυτές Γιάννης Βογιατζάκης και Ιωσήφ Λουκάς.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Με Καρβαλιάλ αυτοί μένουν, αυτοί φεύγουν

Ολυμπιακός: Χωρίς υπερβολές ο Πέδρο Άλβες έχει καλό όνομα στην Πορτογαλία

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα