Ολυμπιακός: Με Καρβαλιάλ αυτοί μένουν, αυτοί φεύγουν

Ο Ολυμπιακός λοιπόν παρουσίασε τον Κάρλος Καρβαλιάλ και τον Πέδρο Άλβες. Νέα σελίδα στο τμήμα, θα έχει ενδιαφέρον πως θα εξελιχθεί η κατάσταση. Όλα αυτά που έγιναν με τους διαιτητές, δίνουν και λίγο χρόνο παραπάνω στο νέο προπονητή, αφού δε θα έχει ματς άμεσα. Το πρώτο του βέβαια με αντίπαλο την Τόπολα για το Europa League είναι do or die παιχνίδι.

Δε χωρούν λάθη, ο Ολυμπιακός

πρέπει να πάρει την πρόκριση για τη συνέχεια της φετινής ευρωπαϊκής του πορείας. Δεν είναι εύκολο να ξεκινά την πορεία με έναν τελικό αλλά στο κάτω κάτω της γραφής, η ομάδα αλλοίμονο αν δεν μπορεί να πάρει μια ισοπαλία στην έδρα της από τους Σέρβους.

Η όλη κουβέντα στη νέα εποχή Καρβαλιάλ, έχει περιστραφεί πολύ γύρω από το ρόστερ. Την ανάλυση και την αξιολόγηση που πρέπει να κάνει για τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του. Ποιους θα αξιοποιήσει, τι θα γίνει με όσους ακόμα έχουν κινηθεί σε ρηχά νερά. Έχει δουλειά να κάνει ο Καρβαλιάλ σε αυτό το κομμάτι, μια και έχει παρατηρηθεί οι νέοι προπονητές να αναβαθμίζουν ορισμένους που πριν δεν έπαιζαν ή δεν είχαν βοηθήσει τόσο.

Μέσα σε όλα βέβαια, βγαίνει προς τα έξω πως ο Ολυμπιακός θα κινηθεί και δυναμικά στο μεταγραφικό κομμάτι με 4 ή και 5 προσθήκες. Ούτε αυτό είναι η σούπερ λύση μια και θα πρέπει να μπουν άμεσα σε μια ομάδα που έχει ζητήματα.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα