Ολυμπιακός: Ο φυσικοθεραπευτής του Μαρτίνεθ που πήγε να χαντακώσει τους παίκτες – Ακόμα το συζητάνε στο Ρέντη

Ολυμπιακός: Ο φυσικοθεραπευτής του Ντιέγκο Μαρτίνεθ που πήγε να χαντακώσει τους παίκτες από το καλοκαίρι και ακόμα το συζητάνε στο Ρέντη.

Σε μία απίστευτη αποκάλυψη για φυσικοθεραπευτή που έφερε το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, προχώρησε ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Ο ρεπόρτερ

του Ολυμπιακού, μιλώντας στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ανέφερε ότι οι «βοηθοί του Ντιέγκο Μαρτίνεθ ήταν σε πιο κάτω επίπεδο».

«Ειδικά μία περίπτωση που προκάλεσε πάρα πολύ κουβέντα στο Ρέντη είναι ότι είχε φέρει εκτός από τους πέντε – έξι συνεργάτες του, αναλυτές, βοηθούς, προπονητές γκολκίπερ, είχε φέρει και φυσικοθεραπευτή μαζί του στον οποίο είχε δώσει το ελεύθερο να είναι το Νο1 στο ιατρικό κομμάτι», σημείωσε ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Ολυμπιακός: Ο φυσικοθεραπευτής του Μαρτίνεθ που πήγε να χαντακώσει του παίκτες – Ακόμα το συζητάνε στο Ρέντη

«Ούτε ο γιατρός κατά βάση ήταν στο νούμερο ένα, ούτε οι υπάρχοντες, οι προηγούμενοι γυμναστές αποκατάστασης κτλ», συμπληρωσε.

Σύμφωνα λοιπόν με τον ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, με αυτόν «τον φυσικοθεραπευτή υπήρξαν πάρα πολλά προβλήματα με τον Φρέιρε, με τον Ιμπόρα, με τον Ρίτσαρντς, ακόμα ακόμα και το καλοκαίρι με τον Κορεάτη τον Χουάνγκ».

Ακόμα… συζητούν στο Ρέντη για την απίθανη αυτή περίπτωση, ο οποίος με τους χειρισμούς οδήγησε σε τεράστια προβλήματα τραυματισμών παίκτες του Ολυμπιακού.

Την ίδια ώρα ο Κώστας Νικολακόπουλος ανέφερε πως προτάθηκε στον Μαρτίνεθ, επειδή ο Ολυμπιακός έχει θέμα με τις στημένες φάσεις, καθώς «έχει δώσει δέκα παιχνίδια σημαντικά και δεν έχει βάλει γκολ από στημένη φάση» να συνεργαστεί «με Ιταλό εξπέρ στις στημένες φάσεις», ο οποίος στο παρελθόν ήταν στην Εθνική Ιταλίας, Τότεναμ, Μίλαν.

«Ο Κορδόν είπε ΟΚ, το είπε στον προπονητή και έρχεται ο άνθρωπος εδώ να συνεννοηθούν. Στο ραντεβού που έγινε ο Μαρτίνεθ δεν κάθισε να τον δει τον άνθρωπο σηκώθηκε και έφυγε», τόνισε ο Κώστας Νικολακόπουλος. «Δε θέλω ρε παιδί μου εγώ, σου λέει, δε θέλω», συμπλήρωσε για την αντίδραση Μαρτίνεθ που όπως ήταν λογικό εξόργισε επίσης τους πάντες στην ερυθρόλευκη διοίκηση και ήταν και ένας από τους βασικούς λόγους που οδήγησαν τους ανθρώπους του Ολυμπιακού στην απομάκρυνση του Ισπανού.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Η τεράστια απρέπεια Μαρτίνεθ στην προσπάθεια της διοίκησης να τον σώσει – Τι έκανε και τους τρέλανε

Ολυμπιακός: Οι προτάσεις με πολλά λεφτά σε βασικότατους που δημιουργούν πρόβλημα για το μέλλον

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα