Μπαλτάκος: «Θέλει κότσια αυτό που κάνετε, τώρα είναι η ευκαιρία σας, είμαι μαζί σας»

Όσα είπε ο Μπαλτάκος στους διαιτητές, το παράδειγμα με τον Τζήλο και η νέα συνάντηση την Παρασκευή (8/12) στην ΕΠΟ.

Μετά τα τελευταία γεγονότα ο Μπαλτάκος επέστρεψε στην Ελλάδα και ζήτησε να μιλήσει με τους διαιτητές. Λόγω του οτι το ραντεβού προσπάθησε να κλειστεί τελευταία στιγμή, ήταν πολύ δύσκολο οι διαιτητές να βρεθούν στα γραφεία της ΕΠΟ

την Τετάρτη του πρωί και η επικοινωνία έγινε μέσω video κλήσης, στην οποία συμμετείχαν κυρίως διεθνείς διαιτητές.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ ξεκαθάρισε οτι δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να προσπαθήσει να τους μεταπείσει, το αντίθετο μάλιστα στηρίζει την απόφαση τους και είναι δίπλα τους.

«Αυτό που κάνετε θέλει κότσια», ήταν η αρχική του τοποθέτηση για να συνεχίσει λέγοντας οτι «δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να προσπαθήσω να σας μεταπείσω. Το αντίθετο μάλιστα. Εγώ είμαι μαζί σας και θέλω να σας πω οτι τώρα ειναι η ευκαιρία σας».

Από πλευράς διαιτητών εκφράστηκαν προβληματισμοί, αλλά και παράπονα. Δεν στάθηκαν στο πρόσωπο, αλλά στον θεσμό (ΕΠΟ), αφού ειπώθηκε το χαρακτηριστικό παράδειγμα με την υπόθεση Τζήλου, όταν ο τότε πρόεδρος Βαγγέλης Γραμμένος είχε δεσμευθεί για λύσεις που θα διορθώσουν την κατάσταση, προκειμένου να άρουν την αποχή τους οι διαιτητές, αλλά δεν είχε γίνει το παραμικρό.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ μετέφερε στους διαιτητές οτι έχει ήδη επικοινωνήσει με το Μαξίμου, και ζήτησε από τους διαιτητές να συναντηθούν ξανά δια ζώσης την Παρασκευή το μεσημέρι στα γραφεία της Ομοσπονδίας. Κάτι που θα συμβεί, προκειμενου τόσο ο ίδιος ο πρόεδρος της ΕΠΟ, όσο και οι διαιτητές να καταθέσουν προτάσεις προς άμεση εννοείται υλοποίηση προκειμένου να διασφαλιστούν οι ομαλές συνθήκες για την σωματική τους ακεραιότητα!

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα