Ολυμπιακός: Η τεράστια απρέπεια Μαρτίνεθ στην προσπάθεια της διοίκησης να τον σώσει – Τι έκανε και τους τρέλανε

Ολυμπιακός: Η τεράστια απρέπεια του Ντιέγκο Μαρτίνεθ στην προσπάθεια της διοίκησης να τον σώσει, όπως την περιέγραψε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Τι έκανε λοιπόν ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ και τους έκανε να βγουν από τα ρούχα τους στον Ολυμπιακό και έφτασε ο Νικολακόπουλος να λέει «καλύτερα να έχεις έναν βλάκα προπονητή έναν χρόνο παρά δύο έξυπνους».

Ο Κώστας Νικολακόπουλος μιλώντας στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 επανέλαβε τη θέση του πως ήταν

και είναι γενικά αντίθετος, στην αλλαγή προπονητή στον Ολυμπιακό, καθώς όπως σημείωσε «τα σκ@τά τα μαζεύει καλύτερα ο προπονητής που τα έκανε», όμως αποκάλυψε μία σημαντική λεπτομέρεια για το πώς προέκυψε το πρόβλημα με τον Μαρτίνεθ.

Σύμφωνα λοιπόν με τον έμπειρο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ «δεν στρίβει εύκολα», δηλαδή όπως τόνισε, «δεν είναι ευέλικτος, πράγμα που ήταν ο Πέδρο Μαρτίνς, γι αυτό και όπως είπε «επιβίωσε τέσσερα χρόνια στον Ολυμπιακό». «Είχε αυτό το πράγμα, ήταν ευέλικτος. Μπορούσε να διαχειρίζεται καλύτερα τους ανθρώπους του Ολυμπιακού», υπογράμμισε εξηγώντας στη συνέχεια τι εννοούσε με αυτό.

Ολυμπιακός: Η τεράστια απρέπεια Μαρτίνεθ στην προσπάθεια της διοίκησης να τον σώσει – Τι έκανε και τους τρέλανε

Ο Κώστας Νικολακόπουλος ανέφερε πως προτάθηκε στον Μαρτίνεθ, επειδή ο Ολυμπιακός έχει θέμα με τις στημένες φάσεις, καθώς «έχει δώσει δέκα παιχνίδια σημαντικά και δεν έχει βάλει γκολ από στημένη φάση» να συνεργαστεί «με Ιταλό εξπέρ στις στημένες φάσεις», ο οποίος στο παρελθόν ήταν στην Εθνική Ιταλίας, Τότεναμ, Μίλαν.

«Ο Κορδόν είπε ΟΚ, το είπε στον προπονητή και έρχεται ο άνθρωπος εδώ να συνεννοηθούν. Στο ραντεβού που έγινε ο Μαρτίνεθ δεν κάθισε να τον δει τον άνθρωπο σηκώθηκε και έφυγε», τόνισε ο Κώστας Νικολακόπουλος. «Δε θέλω ρε παιδί μου εγώ, σου λέει, δε θέλω», συμπλήρωσε για την αντίδραση Μαρτίνεθ που όπως ήταν λογικό εξόργισε τους πάντες στην ερυθρόλευκη διοίκηση και ήταν και ένας από τους βασικούς λόγους που οδήγησαν τους ανθρώπους του Ολυμπιακού στην απομάκρυνση του Ισπανού.

Διαβάστε επίσης: 

Ολυμπιακός: Οι προτάσεις με πολλά λεφτά σε βασικότατους που δημιουργούν πρόβλημα για το μέλλον

Ολυμπιακός: Κύριος ο Καρβαλιάλ – Τι έκανε για τον Μαρτίνεθ που εκτιμήθηκε ιδιαίτερα

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα