Ο Μπρινιόλι πήγε πάλι να κάνει γκάφα! (vid)

Είναι το πρόσωπο των ημερών. Η γκάφα του στο «Κλεάνθης Βικελίδης» απέναντι στον Άρη είναι νωπή. Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι απογοητεύει.

Την ώρα που έχει βγει προς τα έξω ότι οι απαιτήσεις του είναι υπέρογκες για να ανανεώσει, στο γήπεδο ρίχνει διαρκώς το κασέ του με όσα κάνει. Η αρχή έγινε με το πολύ σοβαρό λάθος απέναντι στη Ρεν.

Ακολούθησε μία ακόμη «χοντρή» γκέλα απέναντι στον Άρη. Έκανε το 2/2 και ο Παναθηναϊκός γνώρισε ισάριθμες ήττες σε αυτά τα παιχνίδια.

Ο Ιβάν

Γιοβάνοβιτς ύψωσε ασπίδα προστασίας στον παίκτη του, τον έβαλε και με τη Βιγιαρεάλ και ο Ιταλός τον εξέθεσε. Μπορεί αυτή τη φορά ο Παναθηναϊκός να μη δέχτηκε γκολ εξαιτίας του, αλλά το σοβαρό λάθος δεν το γλίτωσε ο Μπρινιόλι.

Σε τρίτο σερί ματς που παίζει, έδειξε πως δεν είναι καθόλου καλά.  Στο 5′ κι ενώ Βιγιαρεάλ και Παναθηναϊκός ήταν στο 0-0, ο Τσέριν δεν βρήκε πάσα και γύρισε την μπάλα προς τα πίσω. Αυτό είναι ένα κακό συνήθειο που γενικά έχουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού.

Τι έκανε ο Μπρινιόλι; Θέλησε να κοντρολάρει όπως και στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Δεν σταμάτησε την μπάλα, το κοντρόλ του ήταν πολύ ανοιχτό και λίγο έλειψε ο Μπαένα να του την κλέψει, όπως είχε κάνει λίγες μέρες πριν ο Μορόν.

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα