Ολυμπιακός: Είναι τελικό – Τέλος ο Μαρτίνεθ – Ο Μέντες φέρνει προπονητή

Ολυμπιακός: Είναι τελικό, με το Ντιέγκο Μαρτίνεθ να αποτελεί παρελθόν από τους ερυθρόλευκους ενώ ο Πορτογάλος μεγαλοατζέντης Ζόρζε Μέντες φέρνει προπονητή.

Η βαριά ήττα του Ολυμπιακού από τη Φράιμπουργκ στην Γερμανία δεν θα περάσει έτσι, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να έχει πάρει τις αποφάσεις του, οι οποίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Το Sportime είναι σε θέση να γνωρίζει ότι ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ και ο Αντόνιο Κορδόν θα αποτελέσουν παρελθόν, με τον Ολυμπιακό

να φέρνει νέο προπονητή έπειτα από ενέργειες του Ζόρζε Μέντες, οι σχέσεις του οποίου με τον Βαγγέλη Μαρινάκη βρίσκονται στο καλύτερο επίπεδο από ποτέ.

Ολυμπιακός: Είναι τελικό – Τέλος ο Μαρτίνεθ – Ο Μέντες φέρνει προπονητή

Η γκρίνια μετά το 0-4 από τον ΠΑΟΚ έγιναν… φωνές διαμαρτυρίας από τους οπαδούς του Ολυμπιακού στη Γερμανία, με αποτέλεσμα ο Βαγγέλης Μαρινάκης να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Μαζί με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ παρελθόν θα αποτελέσει και ο Αντόνιο Κορδόν, ο οποίος πέρασε στο περιθώριο. Μάλιστα ο Ολυμπιακός υπέγραψε ως νέο αθλητικό διευθυντή τον Πορτογάλο Πέδρο Άλβες, πρωην αθλητικό διευθυντή της πορτογαλικής Εστορίλ.

Αρχικά ο σχεδιασμός ήταν να αναλάβει επικεφαλής όλων των ομάδων του Βαγγέλη Μαρινάκη (Ολυμπιακός, Νότιγχαμ Φόρεστ, Ρίο Αβε) ο Αντόνιο Κορδόν και κάθε κλαμπ να έχει δικό του αθλητικό διευθυντή, όμως πλέον το πλάνο αυτό περνά στην άκρη, με δεδομένο και το προσωπικό πρόβλημα του Κορδόν που δεν του επιτρέψει να βρίσκεται αρκετό καιρό εκτός Ισπανίας.

Διαβάστε επίσης:

Η εκδίκηση του Κορμπεράν και ο Μαρτίνεθ του καλώς τα παιδιά 5-0

Ολυμπιακός: Τα αλλάζει όλα ο Μαρινάκης και φεύγουν πακέτο Μαρτίνεθ – Κορδόν;

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός, – Τέλος, Μαρτίνεθ –, Μέντες,olybiakos, – telos, martineth –, mentes