Ολυμπιακός: Χαμός με Ντιέγκο Μαρτίνεθ μόλις υπέγραψε την απόλυση από τον Ολυμπιακό

Ολυμπιακός: Χαμός με Ντιέγκο Μαρτίνεθ μόλις υπέγραψε την απόλυση από τον Ολυμπιακό καθώς όχι μία αλλά δύο ομάδες από την Ισπανία φέρονται να τον θέλουν για τον πάγκο τους.

Ο λόγος για τη Σεβίλλη και τη Γρανάδα, στις οποίες ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ παρήγαγε έργο όσο έκατσε στον πάγκο τους.

Το ενδιαφέρον από την Γρανάδα και τη Σεβίλλη είναι απ’ όσο φαίνεται περισσότερο φιλολογικό, όμως για την δεύτερη, το όνομα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ

ήταν το πρώτο όνομα που ακούστηκε «στην καταστροφική ρουλέτα που βιώνει εδώ και μήνες ο πάγκος του Σάντσεθ-Πιθχουάν», σημειώνει το eldesmarque.com.

«Πολύ γνωστός στο σπίτι της Σεβίλλης, η φιγούρα του τοποθετήθηκε στο εξώφυλλο ώρες πριν από έναν κρίσιμο αγώνα της Σεβίλλης στο Metropolitano , εναντίον της Ατλέτικο Μαδρίτης, με μια θέση στο Champions League να διακυβεύεται και με τον Λοπετέγκι πολύ θυμωμένο», τονίζεται.

Ολυμπιακός: Χαμός με Ντιέγκο Μαρτίνεθ μόλις υπέγραψε την απόλυση από τον Ολυμπιακό

«Ο Λοπετέγκι συνέχισε και απολύθηκε λίγες εβδομάδες μετά. Ο Σαμπάολι έφτασε στη συνέχεια και τώρα ο Ντιέγκο Αλόνσο ζει στην κόψη του μαχαιριού», αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν έφτασε ποτέ στη Σεβίλλη, υπέγραψε με την Εσπανιόλ και κατέληξε να απολυθεί μετά από 31 αγώνες στους οποίους κέρδισε μόνο εννέα, με την ομάδα τελικά να υποβιβάζεται.

«Μετά από 13 αγώνες, εκ των οποίων οι 9 κερδισμένοι, ο Ολυμπιακός εξέδωσε μια σύντομη ανακοίνωση (δύο προτάσεις) με την οποία ανακοίνωσε τη λύση του συμβολαίου του και την πρόσληψη του Καρβαχάλ, πρώην της Θέλτα», σημειώνεται στο δημοσίευμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το όνομα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ ήταν αναπόφευκτο «να… πετάξει ξανά πάνω από το Σάντσεθ-Πιθχουάν όσο ο Ντιέγκο Αλόνσο δεν καταφέρνει να αλλάξει τη δυναμική». «Τώρα, σε αντίθεση με όταν έφτασε ο Ουρουγουανός, είναι ελεύθερος (σ.σ. ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ), αλλά στη συνέχεια πολλοί από αυτούς που θυμούνται τη δουλειά που έκανε στη Γρανάδα έδειξαν επίσης τη φιγούρα του», καταλήγει το δημοσίευμα.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Με Καρβαλιάλ αυτοί μένουν, αυτοί φεύγουν

Ολυμπιακός: Χωρίς υπερβολές ο Πέδρο Άλβες έχει καλό όνομα στην Πορτογαλία

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα