Ολιβέιρα: Στις προεπιλογές της Εθνικής Πορτογαλίας

Ο Νέλσον Ολιβέιρα έκανε στην Ρουμανία το ντεμπούτο του με την ΑΕΚ και ετοιμάζεται για την επιστροφή του στην Εθνική Πορτογαλίας.

Ο Πορτογάλος φορ της ΑΕΚ βρίσκεται στις προεπιλογές της Εθνικής της πατρίδας του με τον Φερνάντο Σάντος να τον έχει στους εκλεκτούς του. Για τα ματς με την Σερβία και την Λιθουανία εκτός έδρας για τα προκριματικά του EURO

2020 στις 7 και 10 Σεπτεμβρίου. Στις 29 ή στις 30 Αυγούστου θα ανακοινωθεί η τελική λίστα του ομοσπονδιακού προπονητή. Ο Ολιβέιρα με την Εθνική Πορτογαλίας μετρά 17 συμμετοχές και 2 γκολ και στόχος του ήταν να επιστρέψει. Κάτι που σε πρώτη φάση δείχνει να πετυχαίνει.

Ο χρόνος προσαρμογής του Ολιβέιρα

Ο έμπειρος σέντερ φορ πάντως αύριο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του από την βασική 11αδα σε επίσημο ματς. Στην ρεβάνς του 0-2 με την Κραϊόβα στο ΟΑΚΑ, για το Europa League. Μέχρι σήμερα έχει παίξει στο φιλικό με την Μπασακσεχίρ και στο πρώτο ματς με την Κραϊόβα ως αλλαγή. Το επόμενο διάστημα θα είναι πολύ σημαντικό πάντως για την προσαρμογή του. Η ΑΕΚ παίζει αύριο την ρεβάνς με την ρουμανική ομάδα. Ακολούθως στις 22 το πρώτο ματς των πλέι οφ, 25 την πρεμιέρα πρωταθλήματος με Ξάνθη στο ΟΑΚΑ, 29 την ρεβάνς των πλέι οφ και την 1η Δεκέμβρη στην Τρίπολη τη 2η αγωνιστική της Super League.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

The post Ολιβέιρα: Στις προεπιλογές της Εθνικής Πορτογαλίας appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα