ΠΑΟΚ: Αυτή είναι η Σλόβαν Μπρατισλάβας (pics-vids)

Μετά τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ ο ΠΑΟΚ κοιτά την επόμενη μέρα στην Ευρώπη και αυτή θα τον βρει στα play off του Europa League, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Φυσικά, η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι μεγάλη και ο Δικέφαλος απέδειξε στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» για τι είναι ικανός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πόουσον: Μέχρι

και ο Μουρίνιο συμφωνεί για τον «σφαγέα» του ΠΑΟΚ!

Όμως κανένα ευρωπαϊκό παιχνίδι δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με χαλαρότητα αφού βασικός στόχος των πρωταθλητών Ελλάδας είναι η ευρωπαϊκή διάκριση τη φετινή σεζόν.

Το Sportime σας παρουσιάζει την πρωταθλήτρια Σλοβακίας, που θα αντιμετωπίσει ο Δικέφαλος την επόμενη Πέμπτη 22/8.

Η ομάδα της Σλοβακίας απέκλεισε με δύο νίκες την Ντάνταλκ, κερδίζοντας με 3-1 στην Ιρλανδία για να σφραγίσει την πρόκριση (είχε κερδίσει με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι).

Οι Σλοβάκοι άνοιξαν το σκορ με τον Ρατάο στο 12΄ και πήραν αέρα δυο τερμάτων με τον Κάβριτς στο 33΄.

Η Ντάλντακ μείωσε σε 1-2 με τον Ντάφυ στο 70΄, έχασε πέναλτι τέσσερα λεπτά μετά και ο Ντάνιελ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων έγραψε το τελικό 1-3.

Η Σλόβαν είναι από τις πλέον πετυχημένες και δημοφιλείς ομάδες στην Σλοβακία. Είναι η μόνη ομάδα στην χώρα της που έχει κατακτήσει ευρωπαϊκό τίτλο, το Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης το 1969 κερδίζοντας την Μπαρτσελόνα στην Βασιλεία με 3-2. Την περσινή σεζόν πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος Σλοβακίας μετά από πέντε χρόνια… ανομβρίας. Προπονητής της προσεχούς αντιπάλου του ΠΑΟΚ είναι ο Σλοβάκος Γιαν Κόζακ.

Τίτλοι

Η Σλόβαν μετρά 4 πρωταθλήματα Σλοβακίας, 15 Κύπελλα, 4 Σούπερ Καπ, 8 Πρωταθλήματα Τσεχοσλοβακίας και 5 Κύπελλα Τσεχοσλοβακίας.

Το αστέρι: Άντραζ Σποράρ

Ο πιο επικίνδυνος παίκτης της Σλόβαν είναι ο 25χρονος Σλοβένος επιθετικός Άντραζ Σπόραρ, που αποτελεί το βαρύ πυροβολικό του συλλόγου από την Μπρατισλάβα και είναι ο μόνιμος κίνδυνος κάθε αντίπαλης αμυνας των Σλοβάκων.

Το γήπεδο: Τεχέλνε Πολ 

Οι Σλοβάκοι αγωνίζονται στο εντυπωσιακό Τεχέλνε Πολ χωρητικότητας 22.500 θεατών, το οποίο θα φιλοξενήσει και την αναμέτρηση της επόμενης Πέμπτης.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

The post ΠΑΟΚ: Αυτή είναι η Σλόβαν Μπρατισλάβας (pics-vids) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα