Στοίχημα: Εμπιστοσύνη σε Ατρόμητο και Λίβερπουλ! (video)

Στοίχημα: Το πρόγραμμα της Τετάρτης (14/08) περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις για τα Προκριματικά του Europa League και τον τελικό του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς.

Ο Ατρόμητος υποδέχεται τη Λέγκια μετά το 0-0 στη Βαρσοβία, ενώ αργότερα στην Κωνσταντινούπολη Λίβερπουλ και Τσέλσι διεκδικούν τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο. Πριν περάσουμε στην ανάλυση

των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η bet365. Ας δούμε τώρα τα προγνωστικά μας!

Ευκαιρία πρόκρισης για τον Ατρόμητο

Στις 19:00, στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος υποδέχεται τη Λέγκια Βαρσοβίας στον δεύτερο αγώνα του 3ου Προκριματικού Γύρου για το Europa League.

Την περασμένη Πέμπτη στην πολωνική πρωτεύουσα η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου υπέφερε υπό την πίεση των αντιπάλων, αλλά κατάφερε να φύγει αλώβητη με το 0-0 και διατήρησε ακέραιες τις ελπίδες της για πρόκριση στην επόμενη φάση. 16-2 οι τελικές προσπάθειες και 67% κατοχή για τη Λέγκια στον πρώτο αγώνα, ο Ατρόμητος γλίτωσε από τα δοκάρια (2) και τις υπέροχες επεμβάσεις του Μέγιερι. Περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο σε όλο το παιχνίδι, αλλά κατάφερε να πάρει αυτό που ήθελε.

Σήμερα στην έδρα του οφείλει να ξεδιπλώσει τις επιθετικές αρετές που αποδεδειγμένα διαθέτει . Αναμένεται να πάρει μέτρα στο γήπεδο και να απειλήσει τους Πολωνούς, που δεν έχουν ξεκινήσει καλά τη σεζόν και δυσκολεύονται στο γκολ. Αναβλήθηκε ο αγώνας τους απέναντι στη Βίσλα Πλοκ για το πρωτάθλημα, όπου σε τρεις αγωνιστικές έχουν μαζέψει 4 πόντους.

Σήμερα ο Ατρόμητος έχει ευκαιρία να “πληγώσει” τη Λέγκια και θα τον εμπιστευτούμε. Επιλογή μας ο άσος (DNB), σε απόδοση 2.40. Σε περίπτωση ισοπαλίας παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω.

Στοίχημα: Ανώτερη η Λίβερπουλ

Στις 22:00, στην Κωνσταντινούπολη, διεξάγεται το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ ανάμεσα στην κάτοχο του Champions League Λίβερπουλ και την κάτοχο του Europa League Τσέλσι.

Οι δύο ομάδες έκαναν πρεμιέρα στην Premier League τις προηγούμενες μέρες με αντιστρόφως ανάλογα αποτελέσματα. Την Παρασκευή η Λίβερπουλ έκανε περίπατο εντός έδρας απέναντι στη Νόργουιτς, της οποίας επικράτησε με 4-1. Προηγήθηκε 4-0 στο ημίχρονο και στην επανάληψη “έσβησε” μηχανές. Αντιθέτως η Τσέλσι την Κυριακή ξεκίνησε τη νέα σεζόν με μία βαριά ήττα. Το τελικό 4-0 στην έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βέβαια ήταν άδικο για τους μπλε, που είχαν καλές ευκαιρίες να προηγηθούν και να ισοφαρίσουν στο πρώτο ημίχρονο.

Δίχως σημαντικές αλλαγές η πρωταθλήτρια Ευρώπης Λίβερπουλ, μοιάζει να συνεχίζει από κει που έμεινε, restart κάνει φέτος η Τσέλσι, με τον Λάμπαρντ στον πάγκο και δίχως πλέον τον ηγέτη Αζάρ, που μετακόμισε στη Μαδρίτη. Επιλογή μας η νίκη της Λίβερπουλ συνδυαστικά με over 1.5 σε απόδοση 1.90.

Στοίχημα: «Ανοιχτό» ματς στην Τιφλίδα

Στις 19:00, στην πρωτεύουσα της Γεωργίας η πρωταθλήτρια της χώρας Σαμπουρτάλο υποδέχεται την πρωταθλήτρια Αρμενίας Αραράτ, για το δεύτερο αγώνα του 3ου Προκριματικού του Europa League, μετά το 1-2 στο Ερεβάν.

Εκεί η Αραράτ προηγήθηκε με τον Κομπγιάλκο στο 31’, όμως η Σαμπουρτάλο κατάφερε να γυρίσει το ματς με δύο γκολ μέσα σε πέντε λεπτά. Ο Αλτουνασβίλι έκανε το 1-1 στο 72’ και ο Κένια το 1-2 στο 76’.

Αμφότερες ομάδες ξεκίνησαν την ευρωπαϊκή τους πορεία από τα προκριματικά του Champions League, όπου αποκλείστηκαν από τις Ντινάμο Ζάγκρεμπ και ΑΪΚ αντίστοιχα.

Φαβορί για την πρόκριση η Σαμπουρτάλο, η Αραράτ οφείλει να ρισκάρει για να ανατρέψει την κατάσταση και αναμένουμε έναν αγώνα με γρήγορο ρυθμό και πολλές ευκαιρίες. Επιλογή μας το Goal/Goal σε απόδοση 1.72.

Το Betarades.gr, όπως θα γνωρίζετε, δραστηριοποιείται έντονα και στο YouTube. Σχεδόν καθημερινά, ανεβαίνουν στο κανάλι μας βίντεο για τα πιο σημαντικά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, εντός και εκτός συνόρων. Σήμερα, μπορείτε να δείτε την ανάλυση του αγώνα Ατρόμητος – Λέγκια Βαρσοβίας!

Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας στο στοίχημα, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

The post Στοίχημα: Εμπιστοσύνη σε Ατρόμητο και Λίβερπουλ! (video) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα