ΟΦΗ: Φωνές για τον Νταμπράουσκας – Γκάζια από τον κόσμο

Ήρθε μετά βαΐων και κλάδων. Το βιογραφικό του δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητο. Ο ΟΦΗ τρύπησε το ταβάνι του οικονομικά και δικαιώθηκε.

Οι πρώτοι μήνες της συνεργασίας τους εξαιρετικοί. Ο Βάλντας Νταμπράουσκας άρχισε να παίζει ως όνομα και για άλλες ομάδες. Ακόμη και σε εντελώς φιλολογικό επίπεδο, αφού πολλά που ακούστηκαν, δεν είχαν σχέση με την πραγματικότητα.

Μία του κλέφτη (Τρίπολη), δύο του κλέφτη (Λαμία, Κηφισιά) στην τρίτη (σ.σ.: ήττα από Σέρρες) βγάζει προβληματισμό. Ήρθε και η τραγική εμφάνιση

στο δεύτερο ημίχρονο με τον ΠΑΣ Γιάννινα και έδεσε με όλο το υπόλοιπο!

Την ίδια στιγμή που ο περίγυρος του Νταμπράουσκας έχει «φουσκώσει» τα αυτιά του Λιθουανού προπονητή για προαγωγή στο Big-5 της Stoiximan Super League, o Μηνάς Λυσάνδρου συνεχίζει να ακούει φωνές αντίρρησης εν οίκω!

Πρόσφατα το Sportime.gr αποκάλυψε πως ο Νταμπράουσκας χάνει πόντους στα αποδυτήρια. Εκεί έχει σταματήσει να είναι τόσο δημοφιλής όσο ήταν. Υπάρχουν πολλά παράπονα. Μόνο που και στα ανώτερα κλιμάκια κάποιοι είναι πλέον αρκετά δύσπιστοι. Δεν βλέπουν αυτά που θα περίμεναν. Ο ΟΦΗ είναι μπλαζέ και αναποτελεσματικός με average ομάδες και η νοοτροπία δεν αλλάζει.

«Πρέπει να σκεφτώ πραγματικά, για το αν είμαι εγώ το πρόβλημα που πιστεύω ότι δεν είμαι εγώ» δήλωσε ο κόουτς στη συνέντευξη Τύπου. Μόνο που αρκετοί είναι εκείνοι που πλέον διαφωνούν.

Ο έντονος διάλογός του με τους οπαδούς του ΟΦΗ μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα μάλλον λέει πολλά. Εκεί που τα άκουσε τόσο ο προπονητής όσο και οι παίκτες με πρώτο τον αρχηγό Βούρο.

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα