Moselle Open: Διατήρησε το αήττητο στους τελικούς ο Αμπέρ (vids)

Ο Ούγκο Αμπέρ χρειάστηκε μόλις 67 λεπτά για να επικρατήσει του…ρούκι σε ATP τελικό, Αλεξάντερ Σεφτσένκο με 6-3, 6-3 κατακτώντας τον τίτλο του Moselle Open, φτάνοντας τους 4 στην καριέρα του σε ισάριθμους τελικούς. 

Win in your hometown
Break into the top 20
Become French no.1

WHAT A WEEK! @HumbertUgo pic.twitter.com/uLUCjj0JUd

Tennis

TV (@TennisTV) November 11, 2023

Ο Γάλλος, ο οποίος από την ερχόμενη Δευτέρα θα κάνει ντεμπούτο στο Top-20 ενώ θα γίνει και ο Νο1 τενίστας στη χώρα του ξεπερνώντας στον Αντριάν Μαναρινό, στηρίχθηκε για μία ακόμη φορά στο εξαιρετικό του service παραχωρώντας συνολικά μόλις 8 πόντους στον αντίπαλο του, κερδίζοντας το 86% των πόντων στο πρώτο (25/29) και 75% στο δεύτερο (12/16). 

Παράλληλα έσβησε το μοναδικό break-point που αντιμετώπισε, ενώ από την πλευρά του κατάφερε να αξιοποιήσει τις 3 από τις 7 ευκαιρίες για break. 

Το ένα από αυτά ήρθε στο 1ο set χάρη στο οποίο ο Αμπέρ πήρε προβάδισμα με 3-1 και με hold love-game στη συνέχεια έκανε το 4-1 για να κλείσει το set λίγο αργότερα με 6-3. 

Στο 2ο σκέλος του τελικού ο Γάλλος απείλησε με διπλό break-point τον Σεφτσένκο στο 5ο game, με τον Ρώσο να το σβήνει φτάνοντας σε ένα δύσκολο hold διατηρώντας το προβάδισμα με 3-2. Από εκεί και πέρα όμως ακολούθησαν 4 σερί κερδισμένα games από τον Αμπέρ, ο οποίος έφτασε στη νίκη και στον τίτλο, τον πρώτο μετά από το Χάλε το 2021. 

MOSELLE OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

The post Moselle Open: Διατήρησε το αήττητο στους τελικούς ο Αμπέρ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα