ΟΦΗ – Εργοτέλης 1-0: Νίκη με Μαρινάκη

23:32 3/9/2021 - Πηγή: Sportime

Σοβαρός παρουσιάστηκε στην πρόβα τζενεράλε του εν όψει της Super League 1 ο ΟΦΗ, ο οποίος νίκησε με 1-0 τον Εργοτέλη στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».

Από νωρίς μπήκε δυνατά στο ματς ο ΟΦΗ. Στο 9′ είχε ένα σουτ με τον Νέιρα που έφυγε έξω. Ο Εργοτέλης, όπως αναμενόταν, έπαιζε αμυντικά στο μεγαλύτερο μέρος και είχε κάποιες καλές στιγμές με Μπουτσάκη και Κωστανάσιο. Στο 40′ ο Νέιρα είχε ένα καλό

σουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ συνέχισε να έχει την μπάλα στην κατοχή του και να προσπαθεί να δημιουργεί. Τελικά άνοιξε το σκορ στο 75′ με μακρινό κάθετο σουτ του Μαρινάκη από πάσα του Ντουρμισάι. Λίγο μετά ο Καστάνιος είχε τετ α τετ και ο Τσέλιος απέκρουσε. Έτσι το 1-0 έμεινε έως το φινάλε.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόμπλιας): Σωτηρίου (46′ Βάτερμαν, 77′ Σηφάκης), Λυμπεράκης (46′ Κοροβέσης), Πασαλίδης, Μαρινάκης, Λάμπρου, Νέιρα, Καμάου (60′ Μπαλογιάννης), Βούρος, Γαγέγος (60′ Ντουρμισάι), Καστάνιος (88′ Καρανδινός), Ντε Γκουζμάν.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκος Μπαδήμας): Τσέλιος, Κόλα, Σαρρής, Μήτσο, Κατσούρι (61′ Πέιος), Μπουτσάκης (61′ Ντουμάνης), Βουτσάς (78′ Πάγια), Κουάτεγνκ (46′ Ποζατζίδης), Μπουρσέλης (78′ Δασκαλάκης), Κωστανάσιος (70′ Νικολακάκης).

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Μίνι lockdown σε Αχαΐα, Ηλεία και Ικαρία – Παράταση μέτρων για Μεσσηνία και Ηράκλειο

Κορονοϊός – Εμβόλια: Τεράστιο το κενό στα νοσοκομεία – Νέα κυβερνητική πίεση στους Υγειονομικούς

Mad Clip – Πραγματογνώμονας: «Δεν υπάρχει εμπλοκή άλλου αυτοκινήτου – Για ανεξήγητους λόγους πάτησε φρένο»

Αντώνης Τσιράκης για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα