Εθνική Ελλάδας: Ξανά ατομικό ο Τζόλης

22:54 3/9/2021 - Πηγή: Sportime

Εθνική Ελλάδας: Ολοκληρώθηκε η επί ελβετικού εδάφους προετοιμασία της Εθνικής για το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής των προκριματικών του Euro.

Αντίπαλος είναι το Κόσοβο στην Πρίστινα, σε ένα ματς που θα διεξαχθεί την Κυριακή (5/9) στις 21:45.

Ο Τζον φαν’τ Σχιπ προβληματίζεται με τις απουσίες.

Παρεμπιπτόντως, ο Χρήστος Τζόλης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και στην προπόνηση της Παρασκευής (3/9).

Η Εθνική Ελλάδας,

η οποία αναχωρεί το Σάββατο (4/9) από τη Βασιλεία με προορισμό την Πρίστινα, θα προπονηθεί στο «Fadil Vokrri» στις 19:00 (ώρα Ελλάδας).

Σαράντα πέντε λεπτά νωρίτερα είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου της ελληνικής ομάδας, εν όψει του κυριακάτικου αγώνα με το Κόσοβο για την 5η αγωνιστική των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2024.

Αντί επιλόγου, υπενθυμίζουμε τι είπε ο Φαν’τ Σχιπ μετά το φιλικό με την Ελβετία.

«Ήταν ένα καλό ματς. Στην αρχή ήμασταν εκτός παιχνιδιού, μετά το 1-0 ξαναμπήκαμε στο ματς και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε κάποιες καλές ευκαιρίες με τον Παυλίδη και τον Δουβίκα. Είχαμε μια άτυχη στιγμή στο δεύτερο γκολ της Ελβετίας με τον Μαυροπάνο.

Είχαμε καιρό να παίξουμε απέναντι σε έναν τόσο δυνατό αντίπαλο, όπως η Ελβετία, αλλά θεωρώ πως είμαστε σε καλή κατάσταση και με σωστή νοοτροπία εν όψει του αγώνα με το Κόσσοβο και τη Σουηδία. Τα λάθη πάντα θα γίνονται, κάναμε ένα και μας τιμώρησαν.

Όμως παίξαμε το ποδόσφαιρο που θέλαμε να δούμε, δημιουργήσαμε φάσεις και οι παίκτες ανταποκρίθηκαν γιατί είχαμε δυσκολίες στην επιλογή της αποστολής με τις πολλές απουσίες».

Διαβάστε ακόμη:

Φαν’τ Σχιπ: «Παίξαμε το ποδόσφαιρο που θέλαμε να δούμε»

Κ21 Δανία- Ελλάδα 1-1: Φιλική ισοπαλία με καλά δείγματα από την Εθνική Ελπίδων

Sportime Team για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα