Απόλλων Σμύρνης: Αποστολή με Φαν Λα Πάρα αλλά χωρίς Τσιλούλη

22:54 3/9/2021 - Πηγή: Sportime

Κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης θα κάνει ο Απόλλων Σμύρνης την πρόβα τζενεράλε του εν όψει της έναρξης της Super League 1 μία εβδομάδα μετά.

Η σέντρα έχει οριστεί για τις 17:30 του Σαββάτου (4/9) και το ματς θα διεξαχθεί στην Καλλιθέα κεκλεισμένων των θυρών. Ο Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε αποστολή για το φιλικό και αυτή είχε δύο ειδήσεις.

Η μία έχει να κάνει με τον Τσιλούλη.

Ο τελευταίος έχει μικροενοχλήσεις. Γι’ αυτό προτιμήθηκε να μείνει εκτός αποστολής και να μην πιεστεί. Παρεμπιπτόντως, με τις τελευταίες προσθήκες η θέση του στην ενδεκάδα είναι κάτι παραπάνω από επισφαλής. Πιο πιθανό πλέον είναι το να ξεκινάει από τον πάγκο. Συγκριτικά με την περσινή σεζόν υπάρχουν στο ρόστερ οι Παμλίδης, Σαχλί και Φαν Λα Πάρα.

Ειρήσθω εν παρόδω, ο τελευταίος συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή για το φιλικό με τους Αρκάδες. Ο Γιάννης Πετράκης θέλει να εγκλιματιστεί ο Ολλανδός winger όσο πιο νωρίς γίνεται και γι’ αυτό πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση.

Η αποστολή αποτελείται από τους Βέρχουλστ, Κότσαρη, Κυρίτση, Βιτλή, Τουτουαρίμα, Μπαξεβανίδη, Ντεντάκη, Λισγάρα, Ραΐλι, Ντομίνγκες, Φατιόν, Κάστρο, Κραγιόπουλο, Ματέι, Παπαγεωργίου, Σαχλί, Μαρτίνεζ, Λα Πάρα, Παμλίδη, Ντάουντα, Ιωαννίδη, Γιαννάκη, Γκούφα.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Μίνι lockdown σε Αχαΐα, Ηλεία και Ικαρία – Παράταση μέτρων για Μεσσηνία και Ηράκλειο

Κορονοϊός – Εμβόλια: Τεράστιο το κενό στα νοσοκομεία – Νέα κυβερνητική πίεση στους Υγειονομικούς

Mad Clip – Πραγματογνώμονας: «Δεν υπάρχει εμπλοκή άλλου αυτοκινήτου – Για ανεξήγητους λόγους πάτησε φρένο»

Αντώνης Τσιράκης για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα