Κ21 Δανία- Ελλάδα 1-1: Φιλική ισοπαλία με καλά δείγματα από την Εθνική Ελπίδων

21:45 3/9/2021 - Πηγή: Sportime

Δανία- Ελλάδα Κ21: Ισόπαλη 1-1 αναδείχθηκε η Εθνική Ελπίδων με τη Δανία σε φιλική αναμέτρηση εκτός έδρας, με την εικόνα στο πρώτο μέρος να μην είναι ιδιαιτέρως καλή, με τον Τζολάκη να σώζει δυο-τρεις φορές την Ελλάδα. Άλλη εικόνα στο δεύτερο μέρος με τον Ιωαννίδη να ισοφαρίζει με πλασέ μετά από ωραία επίθεση ενώ υπήρχαν ευκαιρίες και για αλλά γκολ.

Οι

Δανοί ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στον αγώνα και κατάφεραν μόλις στο 7′ να ανοίξουν το σκορ με τον Ίσακσεν. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο η Εθνική μπήκε αυτή με την σειρά της καλύτερα και μπόρεσε να ισοφαρίσει στο 57′ με κοντινή προβολή του Ιωαννίδη, με το 1-1 να μένει μέχρι το τέλος.

Το φιλικό αυτό παιχνίδι αποτέλεσε ένα δυνατό τεστ για το ελληνικό συγκρότημα, καθώς η Δανία είναι πολύ ισχυρή σε επίπεδο εθνικών ομάδων U21, είναι αήττητη εδώ και δύο χρόνια, ενώ στα τελικά του EURO U21 έφτασε ως τον ημιτελικό και αποκλείστηκε στα πέναλτι από τη Γερμανία, την ομάδα που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Αξιοσημείωτο είναι πως πριν την έναρξη του παιχνιδιού κρατήθηκε σιγή ενός λεπτού στη μνήμη του Μίκη Θεοδωράκη ενώ η Εθνική μας ομάδα αγωνίστηκε φορώντας μαύρα περιβραχιόνια.

Ελλάδα (αρχική ενδεκάδα): Τζολάκης, Λυρατζής, Τσαούσης, Αντζουλάς, Διαμαντής, Τσινγγάρας, Εμμανουηλίδης, Σουρλής, Ιωαννίδης, Μπότος, Χριστόπουλος Ευθύμιος.
Αγωνίστηκαν ακόμη: Μανδάς, Σαρδέλης, Χριστόπουλος Ι., Κανελλόπουλος, Γρίβας, Ζαγαρίτης, Κούτσιας, Σιατούνης, Λόλης, Λιάσος, Κωνσταντόπουλος, Μιχαηλίδης, Θυμιάνης.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Μίνι lockdown σε Αχαΐα, Ηλεία και Ικαρία – Παράταση μέτρων για Μεσσηνία και Ηράκλειο

Κορονοϊός – Εμβόλια: Τεράστιο το κενό στα νοσοκομεία – Νέα κυβερνητική πίεση στους Υγειονομικούς

Mad Clip – Πραγματογνώμονας: «Δεν υπάρχει εμπλοκή άλλου αυτοκινήτου – Για ανεξήγητους λόγους πάτησε φρένο»

Χρήστος Μαγγίνας για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα