Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Τέλος η Δωροθέα – Η Όλγα την βάζει φυλακή

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη σειρά, Ο παράδεισος των κυριών, εκεί όπου έρχονται πολλές ανατροπές.

Η σειρά του Alpha συνεχίζεται καθηλωτική για δεύτερη σερί σεζόν με τα νούμερα που σημειώνει καθημερινά στην τηλεθέαση να φέρνει χαμόγελα στους ιθύνοντες του καναλιού.

Ο παράδεισος των κύριων επόμενα επεισόδια: Τέλος η Δωροθέα – Η Όλγα την βάζει φυλακή

Ο Αποστόλης αποφασίζει να πάει στο σπίτι του Χρήστου

ώστε να τον εκβιάσει. Ο τελευταίος θέλει να τον σκοτώσει ώστε να απαλλαγεί από τις απειλές του, ωστόσο εκεί βρίσκεται η Βικτωρία. Αυτή, μαζί με τον Χρήστο κάνουν προσπάθεια να πείσουν τον Αποστόλη να συμμαχήσουν.

Έτσι, του προτείνουν να πει στην κατάθεσή του στην Αστυνομία πως πίσω από όλες τις παρανομίες βρίσκεται ο Δούβλης, ωστόσο είναι κάτι που δεν μπορεί να αποδειχθεί αφού έχει πεθάνει.

Λίγη ώρα μετά, όντως ο Αποστόλης παραδίνεται στην αστυνομία και λέει όλα όσα έχει συμφωνήσει. Αυτός, λίγο αργότερα εξομολογείται όλα όσα έχουν συμβεί στον Πάρη.

Οι αποκαλύψεις αυτές τον σοκάρουν και επιστρέφοντας στο σπίτι του εξομολογείται τα πάντα στη μητέρα του. Η Όλγα δεν μπορεί να πιστέψει όσα ακούει και το γεγονός πως η αδερφή της έλεγε ψέματα.

Έτσι, ενημερώνει τον Γιαμμάλη και δίνει κατάθεση μαζί με τον Πάρη για όσα έμαθε, ζητώντας και από τον Αποστόλη να πει όλη την αλήθεια.

Τότε, βγαίνει ένταλμα σύλληψης για τη Δωροθέα με την κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία και εκείνη δεν μπορεί να πιστέψει πως την πρόδωσε η αδερφή της, αφού οδηγείται στη φυλακή.

Διαβάστε επίσης:

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ο Σίμος χτυπάει τον Ρένο – Ο Χριστόφορος στο φρενοκομείο

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Σίμος σχεδιάζει το τέλος του Πάρη-Θα πείσει και την Όλγα ότι είναι ψυχοπαθής;

Survivor: Τριαντάφυλλος ο πόθος του Ατζούν!

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα