Τσιμίκας: Τρελαμένος μαζί του ο Κλοπ

Με τον καλύτερο τρόπο έχει αρχίσει να εκμεταλλεύεται ο Κώστας Τσιμίκας τη μεγάλη ευκαιρία που του έχει παρουσιαστεί στη Λίβερπουλ.

Ο σημαντικός τραυματισμός του Άντι Ρόμπερτσον ήταν αυτός που έκανε βασικό τον Έλληνα αριστερό μπακ. Όσο περνούν τα παιχνίδια, εκείνος γίνεται και καλύτερος.

Τρανό παράδειγμα αποτέλεσε η εμφάνισή του με τη Μάντσεστερ Σίτι. Εκεί ο Τσιμίκας δεν αντιμετώπισε προβλήματα. Σίγουρα έπαιξε ρόλο η επιμονή των «πολιτών» να αξιοποιήσουν κυρίως τον Ντοκού. Πήγαιναν πολύ από την άλλη πλευρά. Όποτε, όμως, χρειάστηκε να παρέμβει ο «Τσίμι»,

το έκανε.

Γι’ αυτό και στη συνέντευξη Τύπου πριν από το παιχνίδι του Europa League με τη ΛΑΣΚ έγινε σχετική ερώτηση για τον 27χρονο και την απόδοσή του στον Γιούργκεν Κλοπ. Ο Γερμανός δεν έκρυψε την ικανοποίησή του.

«Έπρεπε να βρει ρυθμό. Είναι πολύ σημαντικό αυτό για έναν παίκτη που τόσο καιρό περίμενε να πάρει σερί αγώνων. Έχει βελτιωθεί. Στα τελευταία δύο ήταν πολύ καλός. Με την Μπρέντφορντ μπορούσες να δεις πόσο άλλαξε μετά την πρώτη ου ασίστ. Ήταν πιο σταθερός. Γνωρίζουμε όλοι πως μπορεί να κάνει κάποια πολύ ωραία πράγματα ειδικά με τις σέντρες του και τις εκτελέσεις του στα στημένα. Το χρειαζόμαστε αυτό. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος», είπε ο Κλοπ για τον Τσιμίκα. Δεν είναι και λίγο να σου βγάζει το καπέλο ένας από τους καλύτερους προπονητές του κόσμου την τελευταία δεκαετία.

Αντώνης Τσιράκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα