Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Η Λαμπρινή βρίσκει τον Πέτρο στο τηλέφωνο!

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη σειρά, Το ναυάγιο, η οποία έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Η νέα σειρά του Mega με φόντο ένα τραγικό ιστορικό γεγονός που σημάδεψε την πρόσφατη ιστορία της Ελλάδας, ήρθε στη μικρή οθόνη και «σαρώνει» στην τηλεθέαση.

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Η Λαμπρινή βρίσκει τον Πέτρο στο τηλέφωνο!

Ένα από τα πρόσωπα που η ζωή τους άλλαξε δραματικά μετά το

ναυάγιο, είναι ο Πέτρος, ο οποίος μπορεί να κατάφερε να επιβιώσει, ωστόσο με το «Φοίνιξ» έθαψε την πραγματική του ταυτότητα προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη.

Από τη στιγμή που ξεκίνησε να παρουσιάζεται ως Αντώνης, άρχισε για εκείνον ένας γολγοθάς αφού τον κυνηγούν αδίστακτοι εγκληματίας και κάνει ότι μπορεί για να γλιτώσει. Ακόμα και παράνομες πράξεις.

Ο Άγγελος γνωρίζει τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Πέτρος και τον έχει πάντα από κοντά προκειμένου να επέμβει σε περίπτωση που χρειαστεί.

Το σχέδιο του Άγγελου και του Πέτρου δουλεύει άψογα και οι αρχαιοκάπηλοι συλλαμβάνονται επ’ αυτοφώρω και έτσι ο εφιάλτης για τον Πέτρο τελειώνει.

Αυτός αποφασίζει να αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα και την ίδια στιγμή η Λαμπρινή τηλεφωνεί στην αυλή για να βρει τον Μάκη, αλλά δεν γνωρίζει ότι στην άλλη άκρη της γραμμής είναι ο γιος της.

Διαβάστε επίσης:

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Η Ειρήνη καταρρέει όταν βιώνει το πλέον αναπάντεχο

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Ο Φάνης βάζει τέλος στον Στέφανο με σαμποτάζ στο εργοστάσιο

Σάκης Τανιμανίδης: Τριπλός ρόλος στον ΑΝΤ1-Και ριάλιτι και τηλεπαιχνίδι-Αυτό θα παρουσιάσει!

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα