Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Η Μιράντα βρίσκει την κόρη της!

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ο Παράδεισος των κυριών συνεχίζει να συγκλονίζει και στον δεύτερο κύκλο του με τις εξελίξεις να τρέχουν για τη Μιράντα η οποία αναζητά την κόρη της.

Ωστόσο η κόρη της είναι η Αμαλία κάτι που εκείνη γνωρίζει αλλά δε μπορεί να βρει τη δύναμη να της το πει. Η συνέχεια της ιστορίας αυτής στη σειρά του Alpha θα φέρει μεγάλες ανατροπές.

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Η Μιράντα βρίσκει την κόρη της

Ο Ντίνος βλέποντας πόσο υποφέρει η Μιράντα

αποφασίζει να τη βοηθήσει κρυφά στο να βρει την κόρη της. Έτσι πείθει τη Λιζέτα να γυρίσει και μαζί απειλούν τη Βικτώρια πως αν δε τους αποκαλύψει ποια είναι η κόρη της Μιράντας θα τους καταστρέψει.

Η Βικτώρια σαστίζει και τους ζητάει λίγο χρόνο. Γνωρίζει όμως πως άμα τελειώσει η διορία της οι δυο τους θα κρατήσουν την υπόσχεσή τους. Πάνω στον πανικό της όμως θα καταστρώσει ένα σατανικό σχέδιο για να τη γλιτώσει και ταυτόχρονα να μην αποκαλύψει την αλήθεια για την Αμαλία.

Εντοπίζει έτσι τη Νικολέτα, ένα κορίτσι στην ίδια ηλικία με την Αμαλία που βρισκόταν παλιά στο βρεφοκομείο της. Κανονίζει συνάντηση της Νικολέτας με τη Μιράντα ενώ προειδοποιεί την Νικολέτα να μην πει πουθενά γι’ αυτή τη συνάντηση καθώς δε θέλει με τίποτα να μάθει τι γίνεται η Αμαλία και ναυαγήσουν τα σχέδιά της.

Η Μιράντα συναντάει τη Νικολέτα γεμάτη συγκίνηση ωστόσο η Νικολέτα κρατάει ψυχρή και άσχημη στάση απέναντί της και της λέει ότι δε θέλει να πληγώσει τους θετούς γονείς της. Η Μιράντα καταρρακώνεται καθώς η Βικτώρια για ακόμη μία φορά έχει παίξει με τη ζωή της…

Δείτε επίσης:

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Η Ζαχαρούλα μπλέκει με παντρεμένο

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Ανατροπή – Ζωντανή η Μαργέτα – Τέλος η Ουρανία

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ερωτική συμμαχία που ανατρέπει τα πάντα από αυτούς

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα