Γιατί η ΑΕΚ πρέπει να βοηθήσει τον Πόνσε

Η ΑΕΚ πάει στη Μασσαλία χωρίς τον Σέρχιο Αραούχο. Τα μηνύματα δεν ήταν καλά από την Τρίπολη, που ο Αργεντίνος κάπτεν της Ένωσης έγινε αλλαγή στο ημίχρονο. Τελικά την χάνει τη Μαρσέιγ, το θέμα είναι αν θα χάσει και τον ΠΑΟΚ, κάτι που θα κάνει πολύ δύσκολο το έργο του Αλμέιδα.

Μέχρι το ματς με τον ΠΑΟΚ όμως υπάρχουν ημέρες ενώ η Μαρσέιγ είναι αύριο Πέμπτη (26/10,19:45).

Η ΑΕΚ

είναι φανερό πως φέτος θα πρέπει, οφείλει να μάθει να ζει/παίζει περισσότερο χωρίς τον Λιβάι Γκαρσία. Του Αραούχο ήταν κάτι που έγινε στο προηγούμενο ματς πρωταθλήματος, ο Γκαρσία είναι εκτός ένα μήνα και βάλε.

Αυτό σημαίνει πως όλο το βάρος πέφτει πάνω στον Έκι Πόνσε. Γνωστό και ειπωμένο πως στο προηγούμενο πέρασμά του από την ΑΕΚ, ο Αργεντίνος φορ έβαλε του κόσμου τα γκολ.

Τώρα ψάχνεται. Βέβαια, η τότε ΑΕΚ ήταν μια ομάδα που πάσχιζε να βρει αγωνιστικό προσανατολισμό. Η ΑΕΚ του Αλμέιδα και έχει κατεύθυνση και έρχεται από μια σεζόν με δύο τίτλους.

Ο Πόνσε έχει 9 ματς με 2 γκολ απέναντι σε Μπράιτον και Ολυμπιακό. Έχει ξεκινήσει σε 5 από αυτά τα παιχνίδια, ανάμεσά τους και στα δύο που έχει σκοράρει.

Τελείως διαφορετικός επιθετικός από τον Λιβάι Γκαρσία, δε δίνει ακόμα εκείνα τα στοιχεία στο παιχνίδι της ΑΕΚ, ειδικά όταν δεν έχει η ομάδα του την μπάλα. Ή ακόμα και όταν πιέζει.

Ο Πόνσε πάντως είναι ένας φορ που έχει το γκολ. Και αν του δώσουν καλύτερα την μπάλα οι συμπαίκτες του τότε θα το βρει. Καλύτερα δηλαδή μέσα στο χώρο κίνησής του ή ιδανικά στο κεφάλι.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΑΕΚ, Πόνσε,aek, ponse