Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Στάσα και Ραζίνης είχαν σχέση – Η Ιουλία προδίδει τον Γρηγόρη

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Η νέα σειρά του Alpha, Το προξενιό της Ιουλίας, έχει συναρπάσει μέχρι στιγμής στα πρώτα της επεισόδια σαρώνοντας την τηλεθέαση.

Τα όσα αποκαλύπτονται μάλιστα στη συνέχεια φέρνουν μεγάλες ανατροπές στην εξέλιξη της ιστορίας της άτυχης Ιουλίας.

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Αυτή ήταν η σχέση Στάσας – Ραζίνη

Ο έρωτας της Ιουλίας

με τον Γρηγόρη μοιάζει καταδικασμένος καθώς οι οικογένειές τους έχουν μεγάλη έχθρα. Όταν μάλιστα η σχέση τους αποκαλυφθεί η μητέρα της Ιουλίας, η Στάσα, αντιδράει πολύ άσχημα. Η Στάσα φαίνεται να μισεί την οικογένεια Ραζίνη καθώς έκλεψε κτήματα του πατέρα της. Αυτή όμως δεν είναι όλη η αλήθεια.

Στη συνέχεια θα μάθουμε πως η Στάσα, όταν ήταν μικρότερη, έζησε έναν φλογερό έρωτα με τον Στράτο Ραζίνη. Σιγά σιγά αυτό το γεγονός θα βγει στην επιφάνεια. Ήδη βλέπουμε πως η Στάσα κρύβει επιμελώς τη φωτογραφία ενός νέου ενώ ο Κωστής όλο νόημα της λέει πως είναι ο μόνος που ξέρει το παρελθόν της.

Όσο θα μαθαίνουμε περισσότερα για την ιστορία τους τόσο θα βλέπουμε πως ο έρωτάς τους έληξε άδοξα από την έχθρα των οικογενειών τους. Ο Στράτος μετανιωμένος για τον φόνο του άντρα της θα πλησιάσει τη Στάσα ανοίγοντάς της την καρδιά του.

Στο μεταξύ ο Ραζίνης αφήνεται ελεύθερος λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων. Η Ιουλία είναι η μόνη που μπορεί να τον βάλει φυλακή καθώς είδε τι έγινε με τον Γρηγόρη. Η Ιουλία μετά από ασφυκτικές πιέσεις της μητέρας της και του Στασινόπουλου δίνει επίσημη κατάθεση προδίδοντας έτσι τον αγαπημένο της Γρηγόρη.

Δείτε επίσης:

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Αυτό είναι το μέλλον της Ιουλίας με τον Γιωργίκη

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ερωτική συμμαχία που ανατρέπει τα πάντα από αυτούς

Τηλεθέαση: Ασταμάτητος ο Γιατρός – Τι έκαναν Μάγισσα, Σασμός, Ναυάγιο

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ιουλίας, Στάσα, Ραζίνης, Ιουλία, Γρηγόρη,ioulias, stasa, razinis, ioulia, grigori