Ο Παναθηναϊκός έμπλεξε και ο Τερίμ λάθεψε

Τα πάντα πιο δύσκολα έκανε ο Παναθηναϊκός μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο στο Κύπελλο. Έμπλεξε για τα καλά και τώρα τρέχει.

Ο Φατίχ Τερίμ αποφάσισε να αντιμετωπίσει το παιχνίδι σαν φιλικό προετοιμασίας, θέλησε να κάνει δοκιμές και η ομάδα του το πλήρωσε. Το να βάλει στο κλίμα 1-2 παίκτες ήταν λογικό. Το να βάλει, όμως, τέσσερις μαζεμένους και η άμυνα του «τριφυλλιού» να μην ξέρει πού πατά και πού βρίσκεται, όχι.

Ο Παναθηναϊκός

ήθελε ένα καλό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι για να μετατρέψει τη ρεβάνς χαμηλής δυσκολίας ματς. Τότε κάλλιστα θα μπορούσε ο Τούρκος τεχνικός να τσεκάρει κάποιους ακόμη παίκτες. Η απόφασή του να βάλει μαζί έναν νέο τερματοφύλακα και δύο στόπερ τραβώντας στα χαφ τον εκ των κορυφαίων εδώ και καιρό Αράο, διέλυσε κάθε έννοια ομοιογένειας.

Το χειρότερο για εκείνον και την ομάδα του είναι πως θα το βρει μπροστά του άμεσα. Μέσα σε μία εβδομάδα ο Παναθηναϊκός θα πάει από τελικό σε τελικό. Πρώτα θα έχει τη μονομαχία κορυφής της Stoiximan Super League με τον ΠΑΟΚ. Θα πάει στη συνέχεια στο Περιστέρι να δώσει αγώνα επιβίωσης για το Κύπελλο και αμέσως μετά θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό. Μόνος του τα έκανε δύσκολα, μόνος του θα πρέπει να βγάλει αντίδραση.

Και εάν ο Τερίμ έκανε λάθη σε ενδεκάδα, προετοιμασία και διαχείριση του αγώνα, οι παίκτες του έκαναν ακόμη περισσότερα. Δείγμα χαλαρότητας και έλλειψης καθαρού μυαλού ήταν οι τόσες πολλές χαμένες ευκαιρίες. Οι φάσεις βγήκαν, αλλά οι εκτελέσεις ήταν η μία χειρότερη από την άλλη. Στα θετικά η εικόνα του Μπακασέτα, που έδειξε με το καλημέρα πως θα βοηθήσει.



Αντώνης Τσιράκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα