Νίκολας Φρέιρε: Στο Μεξικό έχουν δεδομένο πως θα λήξει ο δανεισμός από Ολυμπιακό

Ο Νίκολας Φρέιρε ξεκίνησε συμπαθητικά την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη. Στο Μεξικό έχουν σχεδόν δεδομένο πως θα «σπάσει» ο δανεισμός και θα επιστρέψει στην Πούμας το προσεχές διάστημα.

Αργεντινός ετών 29. Με κοινοτικό διαβατήριο και αριστερό πόδι. Έχοντας περάσει ένα χρόνο από την Ευρώπη. Ο Νίκολας Φρέιρε είχε όλο το πακέτο, ή τουλάχιστον αυτό έμοιαζε αρκετό καλό. Ακόμα και η συμφωνία δανεισμού

με οψιόν αγοράς που πέτυχε ο Αντόνιο Κορδόν, κακή δεν έμοιαζε. Διότι, αν σου κάνει ο παίκτης τον αγοράζεις, αν όχι τον αφήνεις να επιστρέψει.

Ο Φρέιρε έδειξε χρήσιμος στα πρώτα του παιχνίδια. Ειδικά όταν ο Ολυμπιακός ήταν κάτω από συνθήκες πίεσης. Αν θυμηθεί κανείς το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ, για παράδειγμα. Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ είχε δεχθεί φάσεις και αρκετά γεμίσματα και ο νεοφερμένος στόπερ είχε ανταποκριθεί με επάρκεια. Ίσως και κάτι παραπάνω.

Όλα ρόδινα δεν ήταν. Έκανε μπαμ από μακριά πως δεν ήταν καλός στο χτίσιμο της επίθεσης από την άμυνα. Το ότι έκανε τα βασικά όμως και το γεγονός ο Ρέτσος δίπλα του κάλυπτε αυτή την αδυναμία… ξεγελούσε την κατάσταση. Μέχρι που ήρθε το λάθος κόντρα στη Φράιμπουργκ. Κακό γύρισμα προς τον Πασχαλάκη και 0-1 οι Γερμανοί. Στη συνέχεια ήρθαν και αλλεπάλληλοι μυϊκοί τραυματισμοί.

Όταν αποχώρησε βέβαια ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, αυτοί οι τραυματισμοί «χρεώθηκαν» στο προπονητικό staff του Ισπανού. Συγκεκριμένα σε λάθος χειρισμούς του γιατρού που είχε. Αυτό έλεγαν διαρροές από την ομάδα του Πειραιά. Από τη στιγμή που αναζητείται λύση για να τερματιστεί ο δανεισμός του όμως, μάλλον δεν ήταν αυτό, ή δεν ήταν μόνο αυτό το πρόβλημα.

Στο Μεξικό είναι σίγουροι για τον Νίκολας Φρέιρε

Κοινό μυστικό είναι πως ο Ολυμπιακός θα ήθελε να τερματίσει τον δανεισμό του Νίκολας Φρέιρε. Άμεσα. Η απόφαση για τη ρήτρα δεν το συζητάμε πως έχει παρθεί ήδη, αλλά στην ομάδα του Πειραιά κρίνουν πως δεν έχει κάτι να δώσει ο Αργεντινός στο δεύτερο μισό της σεζόν. Ένας από τους βασικούς λόγους που συμβαίνει αυτό είναι πως ακόμα θέλει χρόνο για να επιστρέψει στη δράση. Διότι, η συζήτηση θα ήταν διαφορετική σε περίπτωση που ήταν σε θέση να αγωνιστεί… αύριο το πρωί.

Ο Φρέιρε είναι «βάρος» για τον Ολυμπιακό. Από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνεται το παραμικρό για την υπόθεσή του. Η αναζήτηση δύο στόπερ στη μεταγραφική αγορά και τα μηνύματα που έχει πάρει ο παίκτης από τον οργανισμό, αυτό δείχνουν. Δεν είναι όμως μόνο αυτά.

Αν στον Ολυμπιακό τηρούν σιγή ιχθύος, στο Μεξικό δεν συμβαίνει το ίδιο. Τόσο στην Πούμας, όσο και σε ρεπορτάζ που κυκλοφορούν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού λένε πως αργά ή γρήγορα ο παίκτης θα αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό και θα επιστρέψει στην Πούμας. Κάτι θα ξέρουν…

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νίκολας Φρέιρε, Μεξικό, Ολυμπιακό,nikolas freire, mexiko, olybiako