Άρης: Το φροντιστήριο στην άμυνα και οι επόμενες μεταγραφές

Η διακοπή για εκείνον είναι περίοδος ανασύνταξης. Ο Άρης θέλει να παρουσιαστεί καλύτερος από τον Ιανουάριο και μπορεί να τα καταφέρει.

Πρόοδος, άλλωστε, υπάρχει. Δεν έχει σχέση ο Άρης με την ομάδα που παρουσιαζόταν το πρώτο δίμηνο της σεζόν. Έχουν αλλάξει πολλά προς το καλύτερο. Ωστόσο, είναι απαραίτητο να έρθει και η δέουσα συνέπεια.

Για να συμβεί αυτό, το κλειδί είναι η άμυνα. Γκολ

όπως το 2-2 της Λαμίας δεν επιτρέπονται σε αυτό το επίπεδο. Έγιναν πολλά λάθη.

Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε και σχετικό φροντιστήριο. Ο Άκης Μάντζιος έδειξε τα λάθη που έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες. Στόχος η βελτίωση φυσικά. Ο Έλληνας τεχνικός θέλει να έχουν σφιχτή αμυντική λειτουργία οι ομάδες του. Έτσι ήταν και ο Άρης στο προηγούμενο πέρασμά του.

Από εκεί και πέρα, το Sportime.gr ανέλυσε γιατί ο Λίντσεϊ Ρόουζ επέστρεψε στον Άρη. Μπορεί οι Θεσσαλονικείς να έκαναν σεφτέ με έναν παλιό γνωστό, αλλά δεν θα μείνουν εκεί.

Δεδομένες ακόμη οι προσθήκες σε επιθετικό, εξτρέμ και αριστερού μπακ. Για τα φτερά της επίθεσης δεν προχωράει του Εμίλ Κονραντσέν Σέιντ. Το Sportime.gr αποκάλυψε πού κολλάει του Νορβηγού. Υπάρχουν και άλλες λύσεις στον ορίζοντα.

Το θέμα είναι να τελειώσει άμεσα η υπόθεση του επιθετικού. Αυτό είναι που καίει τώρα. Γιατί λύσεις δεν υπάρχουν και ο Μορόν αναγκαστικά κάποια στιγμή θα λείψει.

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα