Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Ο Δημήτρης μαθαίνει πως η Θοδώρα είναι κόρη του

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς, Το ναυάγιο, με την αγωνία να κορυφώνεται.

Η σειρά του Mega έχει κερδίζει ήδη το τηλεοπτικό κοινό, κάτι που αποτυπώνεται στην τηλεθέαση και τα νούμερα που καταγράφει.

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Ο Δημήτρης μαθαίνει πως η Θοδώρα είναι κόρη του

Η απόφαση της Θοδώρας να αρχίσει να εργάζεται στο γραφείο του Δημήτρη προκαλεί τρόμο στη Μαρία. Βλέποντας την κοπέλα να συναναστρέφεται καθημερινά μαζί του, φοβάται

πως το μυστικό που κρύβει θα αποκαλυφθεί.

Ο Δημήτρης, όσο γνωρίζει τη Θοδώρα, τη συμπαθεί ιδιαίτερα και την εκτιμά όλο και περισσότερο, αποκτώντας δέσιμο μαζί της. Αρχίζει και μαθαίνει όλο και πιο πολλά σχετικά με το παρελθόν της και αντιλαμβάνεται πως η κοπέλα γεννήθηκε λίγους μήνες μετά το τέλος της σχέσης του με τη Μαρία. Έτσι, ξεκινούν οι υποψίες πως του έχει κρύβει την εγκυμοσύνη της τότε.

Αφού μαθαίνει πολλές πληροφορίες και βλέποντας κάποια στοιχεία για την γέννηση της Θοδώρας, καταλαβαίνει πως ίσως είναι δικό του παιδί και ενώ η κοπέλα έχει κερδίσει μία θέση στην καρδιά του.

Έτσι, ο Δημήτρης αποφασίζει να κάνει ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα με τη Μαρία, προκειμένου να εξακριβώσει όλα όσα υποπτεύεται. Αυτή, φοβάται πολύ πως όταν το μυστικό της τελικά αποκαλυφθεί, θα φέρει και την διάλυση της οικογένειάς της.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά Το ναυάγιο και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Αλλάζουν τα πάντα για την Ειρήνη – Το πρόσωπο «κλειδί»

Απίστευτη αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου στον Πάνο Μουζουράκη

Το Ναυάγιο: Σοκ για την Ειρήνη-Βρίσκουν το πτώμα της Κλαίρης θαμμένο στον κήπο!

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα