Νίκη και μέσα στο «Καραϊσκάκη» επί του Ολυμπιακού θέλει ο Άκης Μάντζιος

Ο Άρης νίκησε εύκολα τον Παναιτωλικό με 3-0 στο Βικελίδης και ο Άκης Μάντζιος στις δηλώσεις του ζήτησε το απόλυτο στα δύο υπόλοιπα παιχνίδια μέχρι τη νέα διακοπή του πρωταθλήματος της Super League.

Θυμίζουμε οτι την προσεχή Τετάρτη (27/9, 20:30) ενώ την Κυριακή 1/8 (17:30), θα υποδεχθεί την Κηφισιά στο Βικελίδης για την 6η και 7η αγωνιστική αντίστοιχα.

Από

εκεί και πέρα ο Έλληνας τεχνικός είδε βελτίωση σε αρκετά πράγματα στην ομάδα του, ωστόσο τόνισε πως υπάρχουν ακόμη αρκετά περιθώρια βελτίωσης στη συνέχεια.

«Είναι το πρώτο παιχνίδι της τριάδας αγώνων αυτή τη βδομάδα. Πετύχαμε μια σημαντική νίκη. Εκτός από το ότι βελτιώνουμε πράγματα, είναι σημαντικό για εμάς να παίρνουμε βαθμούς. Πρέπει να κερδίζουμε, να κάνουμε διαχείριση για αυτά τα παιχνίδια και αν είναι δυνατόν, να πάρουμε το απόλυτο. Συγχαρητήρια στα παιδιά, συγχαρητήρια και στον κόσμο, που είναι κοντά μας και μας στηρίζει.

Υπάρχουν πράγματα που έγιναν καλύτερα σήμερα, αλλά και άλλα τόσα που θα γίνουν καλύτερα στη συνέχεια. Δε μπορώ να μην είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών αλλά υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης», είπε χαρακτηριστικά ο Άκης Μάντζιος.

Δείτε ΕΔΩ τις δηλώσεις του Άκη Μάντζιου

Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα