Stoiximan Super League: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ

Πάρτι έκανε ο Ολυμπιακός απέναντι στην Κηφισιά νικώντας τη με 4-0 και παραμένει έτσι οδηγός στη βαθμολογία της Stoiximan Super League.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν συνάντησαν κανένα πρόβλημα με την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου. Πρωταγωνιστής ο Ποντένσε με κερδισμένο πέναλτι για το 1-0 του Ελ Κααμπί και γκολ τέσσερα λεπτά αργότερα. Βρήκε δίχτυα και ο Γιόβετιτς με πέναλτι, ενώ στο τέλος ο Ιμπόρα άνοιξε λογαριασμό με τη νέα

του ομάδα. Επέστρεψε με αυτό τον τρόπο στις νίκες ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός. Χαμηλά έμεινε η Κηφισιά. Έχει τέσσερις βαθμούς.

Μαζί της ήταν και ο Άρης, ο οποίος την άφησε πίσω του και έπιασε τους επτά βαθμούς με τη νίκη επί του Παναιτωλικού. Οι Θεσσαλονικείς μπήκαν έτσι στην πεντάδα και δείχνουν πως σταδιακά ανεβαίνουν. Απογοητευτικός ξανά και τελευταίος ο Παναιτωλικός. Σε σάκο του μποξ εξελίσσονται οι Αγρινιώτες, οι οποίοι στα τελευταία δύο ματς δέχτηκαν οκτώ γκολ χωρίς να έχουν βάλει ούτε ένα!

Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στα τρίποντα και σκαρφάλωσε με αυτό τον τρόπο δεύτερος. Οι «ασπρόμαυροι» μετά την πειστική εμφάνισή τους απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα έγιναν μόλις η δεύτερη ομάδα που πιάνει διψήφιο αριθμό πόντων. Στους πέντε έμειναν οι Ηπειρώτες, που βρίσκονται στη μέση της βαθμολογίας. Τους πέρασε ο Αστέρας Τρίπολης με τη νίκη του επί του Βόλου. Οι Αρκάδες συνεχίζουν αγκαζέ με τον Άρη.

Αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 

ΟΦΗ – Ατρόμητος 1-1

Πανσερραϊκός – Λαμία 2-0

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου

Ολυμπιακός – Κηφισιά 4-0

Άρης – Παναιτωλικός 3-0

Βόλος – Αστέρας Τρίπολης 1-2

ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ 1-3

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 21:00 COSMOTE SPORT 1 HD

Επόμενη (6η) αγωνιστική

Τετάρτη (27/9)

Παναιτωλικός – ΟΦΗ (16:00)

Κηφισιά – Λαμία (18:00)

Ολυμπιακός – Άρης (20:30)

ΠΑΟΚ – Βόλος (20:30)

Πέμπτη (28/9)

Πανσερραϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα (17:30)

Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός (20:30)

ΑΕΚ – Ατρόμητος (21:00)

H βαθμολογία της Stoiximan Super League

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα