Οκτώ αλλαγές από τον Λουτσέσκου στο ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ – Οι ενδεκάδες της αναμέτρησης

Ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ σήμερα (24/9, 20:30) στο ματς που διεξάγεται στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου προχώρησε σε εκτεταμένο ροτέισιον, λόγω των συνεχόμενων ματς που δίνουν οι «ασπρόμαυροι» αυτό το διάστημα.

Χαρακτηριστικό είναι πως προχώρησε σε εννέα αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στην Ελσίνκι την Πέμπτη (21/9), όπου ο Δικέφαλος επικράτησε με 2-3.

Τσιγγάρας

και Έκονγκ έμειναν εκτός αποστολής για λόγους διαχείρισης, ενώ και οι Φελίπε Σοάρες και Μάρκος Αντόνιο είναι νοκ άουτ για άλλη μία φορά.

Ο ΠΑΟΚ παρατάσσεται με σύστημα 4-2-3-1, με τον Κοτάρσκι να είναι κάτω από τα δοκάρια, τους Νάσμπεργκ και Κεντζιόρα στο κέντρο της άμυνας και τους Ράφα Σοάρες και Βιεϊρίνια στις δύο πλευρές.

Μεϊτέ και Οζντόεφ αποτελούν το δίδυμο της μεσαίας γραμμής, ενώ οι Τάισον, Ντεσπόντοφ και Κωνσταντέλιας βρίσκονται πίσω από τον προωθημένο Μπράντον Τόμας.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Μεϊτε, Οζντόεφ, Τάισον, Κωνσταντέλια, Ντεσπόντοφ, Μπράντον.

Στον πάγκο: Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Σβαμπ, Μουργκ, Ζίβκοβιτς, Τζίμας, Σαμάτα.

#Starting11 Η αρχική 11άδα της ομάδας μας για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες #PreGame #PamePAOKARA #PASPAOK #FightBack #slgr #StoiximanSuperLeague #stoiximan@Stoiximan @Super_League_GR pic.twitter.com/PVozuSlv2k

PAOK FC (@PAOK_FC) September 24, 2023

ΠΑΣ Γιάννινα (Στάικος): Κλέιμαν, Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκης, Κιάκος, Λιάσος, Τζίνο, Γκάρο, Ροσέρο, Παμλίδης, Μπάλαν.

Στον πάγκο: Αθανασίου, Μπακαδήμας, Πανάγου, Ναούμης, Μπορνταγκαράϊ, Μπιλμπάο, Λώλης, Έφορντ, Κόντε.

Μάριος Σταμπουλής για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα