Μία νέα αρχή

Παναθηναϊκός: Πώς πάει το ρητό; «Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια, ο Θεός γελά».

Στην περίπτωση της συγκεκριμένης ομάδας δεν ήταν ξεκάθαρα τα σχέδια εν όψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, αφού δεν είχαν καν αρχίσει τα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Αν γίνει μία υπόθεση που βασίζεται σε όσα συνέβησαν πριν και μετά τις δημόσιες δηλώσεις δυσαρέσκειας του Γιώργου Δώνη προς τη διοίκηση, τότε η λέξη «διαζύγιο» κάθε άλλο παρά υπερβολική θα έπρεπε να θεωρηθεί.

Τώρα, όμως, με την κατάσταση που επικρατεί, πιθανό είναι να υπάρξει μία διαμόρφωση νέας τάξης

πραγμάτων στο «τρίγωνο» ιδιοκτήτης-τεχνικός διευθυντής-τεχνικό τιμ.

Η διοίκηση δεν πετά τη σκούφια της με το συμβόλαιο του τρίτου έτους (στο πρώτο η δαπάνη μαζί με την Εφορία έφτασε τις 970.000 ευρώ, στο δεύτερο το 1.250.000 και τώρα θα προσεγγίσει το 1.425.000).

Παναθηναϊκός: Όλες οι ειδήσεις

Εντούτοις, με το σκεπτικό ότι το μπάτζετ της σεζόν 2020-21 θα κινηθεί σε ρηχά νερά, λόγω (και) της κατάστασης που επικρατεί στον πλανήτη, δεν αποκλείεται ο Γιάννης Αλαφούζος να αποβάλει κάθε σκέψη περί «διαζυγίου» και να πορευθεί με το πιο safe σενάριο.

Ουδείς είναι σε θέση να υπολογίσει τι χασούρα θα αφήσει πίσω της αυτή η ιστορία για κάθε ομάδα, για κάθε συμφωνία, για κάθε λίγκα. Εξάλλου ο Παναθηναϊκός δε… χρειαζόταν τον κορονοϊό για να ταλαιπωρηθεί (βλ. προηγούμενα χρόνια).

Ο πιο ασφαλής δρόμος είναι εκείνος της παρούσας κατάστασης, δεδομένου ότι ο κόσμος στηρίζει την προσπάθεια του Γιώργου Δώνη και των παικτών του. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τον προπονητή, ο οποίος δύσκολα θα βρει κάτι πολύ «δυνατό» στο εξωτερικό με αυτές τις συνθήκες.

The post Μία νέα αρχή appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα