ΠΑΟΚ: Με ηγέτη τον Μίσιτς του χρόνου! (vids)

Ο ΠΑΟΚ έχει βρει τη δική του… κολόνα στο κέντρο της ομάδας, ο οποίος μάλιστα είναι και ο καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος φέτος. Ο λόγος για τον Γιόσιπ Μίσιτς.

Ο μέσος του ΠΑΟΚ ήρθε τον Ιανουάριο του 2019 στον Δικέφαλο, με τη μορφή δανεισμού από τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας. Η συμφωνία ήταν διάρκειας 1,5 χρόνου και αρχικά ο Μίσιτς είχε έρθει στην Τούμπα ως εναλλακτική λύση.

Ύστερα όμως από την εκπληκτική φετινή σεζόν οι ιθύνοντες των πρωταθλητών Ελλάδας είναι πεπεισμένοι ότι μπορούν γύρω του να χτίσουν τον νέο ΠΑΟΚ. Στον Δικέφαλο θα προχωρήσουν σε ανανέωση του ρόστερ με πιο νεανικό προφίλ και έτρεξαν να προλάβουν να ολοκληρώσουν την αγορά του Κροάτη ώστε να ηγηθεί των συμπαικτών του τη νέα σεζόν.

ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

Οι πρώτοι μήνες ήταν δύσκολοι για τον ίδιο, καθώς δεν κατάφερε να πάρει τις ευκαιρίες που ήθελε και να δείξει την αξία του, καθώς η ομάδα είχε ήδη αποκτήσει χημεία και ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν ήθελε να πάρει το ρίσκο που ίσως θα την χαλούσε. Ο Κροάτης όμως δεν το έβαλε κάτω. Έσκυψε το κεφάλι και με σκληρή δουλειά περίμενε καρτερικά να δείξει όλα αυτά για τα οποία τον έκανε δικό της η Σπόρτινγκ από την Ριέκα, δίνοντας μάλιστα ένα σημαντικό ποσό για να τον αποκτήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ: Καμία ανησυχία για την μεταγραφή Μίσιτς (pic)

 ΗΤΑΝ Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ

Ακολουθώντας όλη την προετοιμασία της ομάδας το καλοκαίρι, έδειξε από τα πρώτα κιόλας παιχνίδια πως δεν αστειεύεται. Ούτε τότε όμως ήταν… εύκολο το έργο του. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής χρησιμοποιήθηκε ελάχιστα λεπτά στα ευρωπαικά του καλοκαιριού, μέχρι το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής κόντρα στον Παναιτωλικό, εκεί όπου πέρασε ως αλλαγή και πέτυχε ένα υπέροχο τέρμα χαρίζοντας τη νίκη στον Δικέφαλο. Το κουμπί γύρισε. Έκτοτε, πήρε τη φανέλα βασικού στο σπίτι του και αποτέλεσε αναντικατάστατο «όπλο» στη φαρέτρα του Αμπέλ Φερέιρα. Κίνηση, σουτ και τρομερές κάθετες μπαλιές, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του.

ΣΠΕΣΙΑΛΙΤΕ ΟΙ ΑΣΙΣΤ

Μέχρι στιγμής, ο πρώην παίκτης της Σπόρτινγκ, έχει μοιράσει 11 ασίστ, ενώ έχει πετύχει έξι τέρματα. Μάλιστα, οι 7 ασίστ του στο πρωτάθλημα, τον κατατάσσουν στην τρίτη θέση του σχετικού πίνακα, αλλά την «ασπρόμαυρη» κορυφή. Παράλληλα, είναι πρώτος στα γεμίσματα με 59/150, αλλά και τρίτος στις πάσες που έχει μοιράσει, με 244. Δεν είναι μόνο αυτά όμως τα επιτεύγματά του, καθώς είναι και πρώτος στα κλεψίματα με 80, όπως και σε πολλές ακόμα λίστες στατιστικών.

ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΟΛΩΝ

Χαρακτηριστικό είναι, πως σύμφωνα με την ιστοσελίδα sportsdata.gr που μετράει στατιστικά όλων των παικτών, ο Γιόσιπ Μίσιτς βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας μαζί με τον Βαλμπεουνά, πάνω και από τον Ελ Αραμπί, αφού προσμετρώντας όλα τα δεδομένα και τη συνολική προσφορά, έχει αναπτύξει μεγάλη διαφορά. Ο Δικέφαλος ευελπιστεί πως έχει βρει στο πρόσωπό του αυτό που έψαχνε για το κέντρο της ομάδας και η πρόωρη ενεργοποίηση της ρήτρας φανερώνει πως υπάρχει η επιθυμία να στηριχθεί και να «χτίσει» πάνω του την ομάδα τουλάχιστον για τα επόμενα τρία χρόνια.

The post ΠΑΟΚ: Με ηγέτη τον Μίσιτς του χρόνου! (vids) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα