Κορονοϊός: Το σενάριο τρόμου για την Ιταλία – Γιατί σκέφτονται εκταφή πτωμάτων

Κορονοϊός: Ιταλοί ερευνητές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο ιός να ξεκίνησε στην Ιταλία από το Νοέμβριο, όταν το πρώτο κρούσμα παρατηρήθηκε στην Κίνα σύμφωνα με τον ΠΟΥ το Νοέμβριο. 

Αιτία της συγκεκριμένης σκέψεις των ιταλικών αρχών είναι ο μεγάλος αριθμός κρουσμάτων σοβαρής πνευμονίας και γρίπης το τελευταίο τρίμηνο του περασμένου έτους.

Ο Ιταλός επιδημιολόγος, Αντριάνο Ντεκάρλι, υποστηρίζει ότι υπήρξε «σημαντική» αύξηση των ανθρώπων που νοσηλεύτηκαν για πνευμονία και γρίπη στις περιοχές του Μιλάνου και του Λόντι από τον Οκτώβριο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2019.

Πρόκειται για «εκατοντάδες»

περισσότερους ανθρώπους απ’ ότι συνήθως, οι οποίοι εισήχθησαν στα νοσοκομεία της Βόρειας Ιταλίας, με συμπτώματα πνευμονίας.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αναφέρει ότι ο νέος κορονοϊός είχε το πρώτο κρούσμα στην Ουχάν της κεντρικής Κίνας τον Δεκέμβριο. Πώς όμως συνέβη αυτό αν οι άνθρωποι αρρώσταιναν στην Ιταλία με συμπτώματα ίδια με τον κορονοϊό ήδη από το Νοέμβριο; Mήπως τελικά και στην Κίνα ο ιός εμφανίστηκε νωρίτερα;

Οι ιταλικές αρχές σκέφτονται ακόμα και εκταφή πτωμάτων για να δώσουν απάντηση στα ερωτήματα που θέτει ο Αντριάνο Ντεκάρλι.

The post Κορονοϊός: Το σενάριο τρόμου για την Ιταλία – Γιατί σκέφτονται εκταφή πτωμάτων  appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα