Μαρτίνς: «Κατάσκοπος» στην Τσεχία για Πλζεν

Λίγες ημέρες έχουν μείνει για τα πρώτα επίσημα ματς του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική περίοδο και ο Πέδρο Μαρτίνς το ξέρει αυτό. Οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν στις 23 και 30 του μήνα με τη Βικτόρια Πλζεν.

Στις 23 Ιουλίου θα παίξουν εκτός έδρας και στις 30 θα φιλοξενήσουν τους Τσέχους στο Καραϊσκάκη. Σε ματς για τα προκριματικά των ομίλων του Champions League.

Για

αυτό και ο Πέδρο Μαρτίνς παίρνει τα μέτρα του και φροντίζει να είναι καλά διαβασμένος για τους αγώνες αυτούς. Ο Πορτογάλος τεχνικός της ομάδας του Πειραιά έφυγε από την Ελλάδα. Ταξίδεψε σήμερα, Σάββατο, στην Τσεχία όπου θα παρακολουθήσει από κοντά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Πλζεν.

Οι Τσέχοι αρχίζουν νωρίς τις επίσημες υποχρεώσεις τους. Και ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» θα παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση με τη Σίγκμα Όλομουτς. Σήμερα στις 20:30 παίζει η Βικτόρια Πλζεν.

Πάει ο ίδιος ο προπονητής της ομάδας στην Τσεχία, έτσι ώστε να γνωρίζει από πρώτο χέρι την προσεχή αντίπαλο. Και να παρουσιαστεί ο Ολυμπιακός όπως πρέπει στους αγώνες αυτούς.

Πάντως δεν είναι κάτι που δεν το συνηθίζει αυτό ο Πέδρο Μαρτίνς. Και πέρσι τέτοια εποχή είχε κάνει το ίδιο. Συγκεκριμένα, είχε ταξιδέψει στην Ελβετία έτσι ώστε να δει από κοντά αγώνα της Λουκέρνη. Λίγες ημέρες πριν τα ματς που είχε ο Ολυμπιακός στα προκριματικά του Europa League.

Τα αποτελέσματα γνωστά. Οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν τη Λουκέρνη, όπως και την Μπέρνλι στη συνέχεια και προκρίθηκαν στους ομίλους της διοργάνωσης.

The post Μαρτίνς: «Κατάσκοπος» στην Τσεχία για Πλζεν appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα