Κάρολ Σβιντέρσκι: «Τον θέλει η Τζένοα»

Ο Κάρολ Σβιντέρσκι του ΠΑΟΚ βρίσκεται στο στόχαστρο της Τζένοα σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα.

Οι πρωταθλητές Ελλάδος απέκτησαν τον περασμένο Ιανουάριο τον Πολωνό από την Γιανγκελόνια, με τους Ιταλούς να ενδιαφέρονται και τότε για την περίπτωσή του τη στιγμή, που παραχωρούσαν τον Κρίστοφ Πιάτεκ στην Μίλαν.

Τελικά, ο νεαρός φορ ντύθηκε στα «ασπρόμαυρα», όμως οι Ιταλοί δεν δείχνουν

να παρατούν την περίπτωση του.

Το ρεπορτάζ, που δημοσιεύει το calciomercato.com και επικαλείται σαν πηγή την Gazzetta dello Sport, τονίζει πως η Τζένοα συνεχίζει να ενδιαφέρεται για τον Πολωνό επιθετικό των νταμπλούχων, τονίζοντας πως πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά ο ΠΑΟΚ, που έχει συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Το φονικό ένστικτο

Ο Κάρολ Σβιντέρσκι αποκτήθηκε από τους Θεσσαλονικείς τον περασμένο Γενάρη και παρ’ ότι έχει συμπληρώσει μόλις λίγους μήνες στην ομάδα κατάφερε να δείξει στον αγωνιστικό χώρο το «φονικό» του ένστικτο.

Με το δικέφαλο στο στήθος σκόραρε έξι φορές και μοίρασε δύο ασίστ σε μόλις 600′ συμμετοχής. Συνολικά, τη σεζόν, που ολοκληρώθηκε σε 35 επίσημες εμφανίσεις πέτυχε 15 τέρματα και μέτρησε τρεις τελικές πάσες.

Ο Αμπέλ Φερέιρα του… διέκοψε τις διακοπές, τον φώναξε στην Ολλανδία και ο 22χρονος σέντερ φορ συνεχίζει από εκεί, που σταμάτησε την περσινή σεζόν.

Στο πρόσφατο φιλικό των πρωταθλητών απέναντι στην Τσβόλε ο Πολωνός «χτύπησε» και πάλι δύο φορές, διατηρώντας ανεπηρέαστη την τρομερή επαφή του με τα αντίπαλα δίχτυα.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

The post Κάρολ Σβιντέρσκι: «Τον θέλει η Τζένοα» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα