Survivor ψηφοφορία: Ασταμάτητη η Δαλάκα, ακολουθούν Μάριος Πρίαμος – Ντάνος

Η μεγάλη Survivor ψηφοφορία για τους παίκτες που θέλει το κοινό να δει σε ένα All Star του ριάλιτι παιχνιδιού συνεχίζεται!

Ήδη μέσα σε λίγες ημέρες έχουν υπάρξει περίπου 20 χιλιάδες συμμετοχές και τα αποτελέσματα είναι ενδεικτικά αναφορικά με το ποιους παίκτες θέλει ο κόσμος.

Ο δε συναγωνισμός είναι τέτοιος που αρκεί να πούμε, πως μόλις τρεις παίκτες

έχουν καταφέρει μέχρι τώρα να συγκεντρώσουν τετραψήφιο αριθμό ψήφων!

Ας δούμε όμως τι γίνεται μέχρι τώρα στην ψηφοφορία που είναι σε εξέλιξη.

ΨΗΦΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ALL STAR ΕΔΩ

Survivor ψηφοφορία: Αυτοί προηγούνται

Στην κορυφή με τις περισσότερες προτιμήσεις μέχρι τώρα είναι η Κατερίνα Δαλάκα! Λίγες ημέρες μετά από τη νίκη της στο Survivor 3 η Ελληνίδα αθλήτρια δείχνει πως είναι η αγαπημένη του κοινού και αποτελεί την πρώτη επιλογή για το All Star. Άλλωστε είναι και η πιο έμπειρη βάσει των συμμετοχών της.

Ωστόσο αυτή η πρωτιά είναι οριακή. Στη δεύτερη θέση είναι Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης με τη διαφορά τους να είναι ελάχιστες ψήφοι.

bwin Νόμιμο και ασφαλές παιχνίδι με live streaming* από το κινητό, το τάμπλετ ή τον υπολογιστή σου!  21+ *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Τρίτος στις επιλογές είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο Ντάνος είχε αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να συμμετάσχει σε περίπτωση που θα γίνει All-Star. Και η αλήθεια είναι πως μαζίο με τη Δαλάκα, τον Μάριο Πρίαμο αλλά και τον Ηλία Γκότση (πιο χαμηλά στην ψηφοφορία), θα είναι ένα άχαστο σχήμα.

Δείτε εδώ όλα τα αποτελέσματα ποδοσφαίρου   

Για την… ιστορία, μέχρι και το μεσημέρι του Σαββάτου (13/7) στην τέταρτη θέση ήταν η Μελίνα Μεταξά, ενώ μάχη για την πεντάδα έδιναν ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευριδίκη Βαλαβάνη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Τρεχει η ψηφοφορια!!! Μπειτε κι εσεις!! #Survivor #survivorgr #survivorallstar

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Media Comments & Spoilers (@sportime_media) στις 12 Ιούλ, 2019 στις 6:02 πμ PDT

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Τρομερο impact η Δαλάκα στους Τουρκους. Συνεχώς κανουν θεματα. #dalaka #survivorgr #survivor2019 #survivorturkey

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Media Comments & Spoilers (@sportime_media) στις 12 Ιούλ, 2019 στις 4:10 πμ PDT

The post Survivor ψηφοφορία: Ασταμάτητη η Δαλάκα, ακολουθούν Μάριος Πρίαμος – Ντάνος appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα