Λαμία – Πανιώνιος 0-1: Μεγάλο διπλό με Τσιλούλη

Κάποιες φορές το κίνητρο από μόνο του είναι τόσο σημαντικό που κάνει μία ομάδα να φαίνεται εμφανώς καλύτερη από αυτό που πραγματικά είναι. 

Το βλέπουμε τακτικά στα πλέι άουτ, το διαπιστώσαμε για άλλη μία φορά και στο ΛαμίαΠανιώνιος τη Δευτέρα (22/6). Εκεί που οι Νεοσμυρνιώτες επικράτησαν με 1-0 και έκαναν ένα μεγάλο βήμα στην προσπάθειά τους για παραμονή στην κατηγορία. Μπορεί να ξεκίνησαν αυτό το μίνι πρωτάθλημα με την πλάτη στον

τοίχο, αλλά δείχνουν ικανοί να διαψεύσουν τους πάντες.

Περισσότερα σε λίγο…

Λαμία – Πανιώνιος: Η κάρτα του αγώνα

MVP: Από τη στιγμή που το ματς κρίθηκε με το δικό του γκολ, ο Σωτήρης Τσιλούλης είναι αναμφίβολα και ο πολυτιμότερος του αγώνα. Μπορεί να αποχώρησε τραυματίας, όμως, κατάφερε να χαρίσει στον Πανιώνιο ένα τρίποντο-χρυσάφι.

UP: Η εικόνα που δείχνει συνολικά ο Πανιώνιος επί ημερών Λεωνίδα Βόκολου. Ο 49χρονος τεχνικός συμμάζεψε την κατάσταση και κατάφερε να παρουσιάσει ένα ευθέως ανταγωνιστικό σύνολο παρά τις πολλές ελλείψεις που υπάρχουν στο ρόστερ.

DOWN: Σε κάκιστη μέρα ο Νιάς. Φαίνεται αυτό και μόνο από το ότι έγινε αλλαγή εσπευσμένα πριν λήξει το πρώτο ημίχρονο. Από δική του λάθος πάσα δέχεται το γκολ η Λαμία. Όσο αγωνιζόταν ο Σενεγαλέζος, η ομάδα του έμοιαζε να παίζει με παίκτη λιγότερο.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δεν είχε δύσκολη βραδιά ο Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας). Το έκανε το λάθος δίνοντας πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ντομίνγκες στον Σασί, αλλά τον έσωσε το VAR εκεί. Κατά τα άλλα προσπάθησε να περάσει απαρατήρητος.

ΓΚΟΛ: 27′ Τσιλούλης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 56′ Βάντερσον, 63′ Μπιανκόνι, 81′ Βασιλόγιαννης – 45’+1 Λυμπεράκης, 81′ Κόρμπος, 90’+1 Μιλόγεβιτς, 90’+5 Κότνικ

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 90′ Βασιλόγιαννης

ΛΑΜΙΑ (Άκης Μάντζιος): Επασί, Σκόνδρας (66′ Σάλιακας), Βύντρα, Αντέτζο, Βάντερσον, Μπεχαράνο, Νιάς (43′ Σασί), Καραμάνος, Ρόμανιτς (66′ Βασιλόγιαννης), Βιγιάλμπα, Μπιανκόνι (82′ Μπουλούλης).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Λεωνίδας Βόκολος): Κότνικ, Ρέντζας, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Οικονομίδης (82′ Μιλόγεβιτς), Μαξίμοβιτς (64′ Γρίβας), Παπανικολάου, Λυμπεράκης, Τσιλούλης (39′ Παπαγεωργίου).

Το άρθρο Λαμία – Πανιώνιος 0-1: Μεγάλο διπλό με Τσιλούλη εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα