Στη Θεσσαλονίκη ο Ματέο Γκαρσία! (pic)

21:25 22/6/2020 - Πηγή: To10.gr

Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Ματέο Γκαρσία.

Ο πρώην μεσοεπιθετικός του Αρη και νυν του Ερυθρού Αστέρα πριν από λίγες ημέρες ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με τη σέρβικη ομάδα, με την οποία μάλιστα αναδείχθηκε πρωταθλητής και πλέον απολαμβάνει τις διακοπές του. Ο Αργεντινός άσος μάλιστα δεν έχασε την ευκαιρία και επισκέφθηκε την αγαπημένη του Θεσσαλονίκη,

όπου έζησε μοναδικές στιγμές ως ποδοσφαιριστής του Αρη.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media κοινοποίησε την παρουσία του στην Θεσσαλονίκη, ενώ μάλιστα στη φωτογραφία που ανέβασε είναι δίπλα στον καλό του φίλο και πρώην συμπαίκτη του στον Αρη, Νίκο Μαρτίνες, αλλά και στον ατζέντη του, Αλεχάνδρο Ντε Μπαρτόλο.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν από λίγες εβδομάδες ο Αρης είχε καταθέσει πρόταση στον Ερυθρό Αστέρα για την απόκτηση του Ματέο Γκαρσία, αλλά είχε απορριφθεί από την ομάδα της Σερβίας. Σύμφωνα πάντως με τα όσα αναφέρουν στο εξωτερικό, ο Αργεντινός δύσκολα θα βρει χώρο στο ρόστερ της νέας σεζόν.

Ο Ματέο Γκαρσία έχει συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Σερβίας μέχρι το καλοκαίρι του 2023, ενώ φέτος πραγματοποίησε συνολικά 24 συμμετοχές, έχοντας 5 γκολ και 2 ασίστ σε 1.557.

Δείτε τη φωτογραφία του:

Keywords
Τυχαία Θέματα