Κυριάκος Μητσοτάκης: Το μόνο που δεν ήθελε τώρα είναι αναστάτωση λόγω ντέρμπι στη Ν.Δ. – Έξαλλος ο Μαρινάκης με τους βουλευτές

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το μόνο που δεν ήθελε τώρα είναι αναστάτωση λόγω ντέρμπι στη Ν.Δ. ενώ έξαλλος είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τους βουλευτές Πειραιά της Ν.Δ. που δεν έχουν πάρει ακόμα θέση για την τιμωρία των ερυθρόλευκων.

Κεραυνός εν αιθρία για τον Ολυμπιακό η τιμωρία των ερυθρόλευκων με μηδενισμό

τους στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και -1.

Ο Ολυμπιακός έχει βέβαια ασκήσει έφεση στην απόφαση, ενώ η υπόθεση μπορεί να φτάσει μέχρι και τα ευρωπαϊκά δικαστήρια, όμως στην Πλατεία Αλεξάνδρας δεν έχει περάσει απαρατήρητη η «σιωπή» των βουλευτών της Ν.Δ. στην εκλογική περιφέρεια του Πειραιά.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το μόνο που δεν ήθελε τώρα είναι αναστάτωση λόγω ντέρμπι στη Ν.Δ.

Άλλο που δεν ήθελε σε αυτή την συγκυρία ο Κυριάκος Μητσοτάκης να έχει έναν επιπλέον πονοκέφαλο για το ποδόσφαιρο.

Βέβαια αυτό που ανησυχεί περισσότερο διάφορους κυβερνητικούς κύκλους είναι αν και πώς δεν θα επηρεάσει η συγκεκριμένη απόφαση τη διεξαγωγή των παιχνιδιών, αφού αν ένας παίκτης πέσει στο τερέν από ρίψη αντικειμένων ή κροτίδων και χωρίς επίσημη γνωμάτευση γιατρού, θα μπορεί να διακοπεί το παιχνίδι υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας και να τιμωρείται με -1 ο γηπεδούχος.

Το είπε ξεκάθαρα ο Βαγγέλης Μαρινάκης πως πρόκειται για γκρίζα ζώνη στον κανονισμό την οποία πρέπει κυβέρνηση και Super League να διαλευκάνουν.

Διαβάστε επίσης:

Τέλος ντέρμπι ή τα γήπεδα θα είναι πλέον θέατρα!

Αλαφούζος – Μαρινάκης: Πείραξε τον Γιάννη Αλαφούζο η κροτίδα ή ότι το Mega πάτησε τον ΣΚΑΪ;

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα