Μετά τη φωτιά επόμενα επεισόδια: Τέλος Άρης – Ιωάννα – Αυτός την φιλοξενεί

Μετά τη φωτιά επόμενα επεισόδια: Η σειρά του ΑΝΤ1 «Μετά τη φωτιά» έχει καταφέρει να κερδίσει τους τηλεθεατές σημειώνοντας πολύ καλά νούμερα στην τηλεθέαση.

Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες ανάμεσα σε Ιωάννα και Άρη με την πρώτη να φεύγει άρον άρον από το σπίτι τους έπειτα από όσα ανακαλύπτει.

Μετά τη φωτιά επόμενα επεισόδια: Τέλος Ιωάννα και Άρης

Αφού ξεσκεπάζει τη σκοτεινή πλευρά του άντρα της η Ιωάννα αισθάνεται πιο δυνατή από ποτέ με το κύμα συμπαράστασης που δέχεται από τον κόσμο. Αυτό που αγνοεί όμως είναι ότι ο Άρης

ετοιμάζει το επόμενό του χτύπημα.

Σύντομα η Ιωάννα θα βρεθεί στο σπίτι του αποφασισμένη να δει την κόρη της. Προς έκπληξή της όμως ο Άρης της δίνει την Ιόλη χωρίς να δημιουργήσει κάποιο θέμα. Οι δυο τους θα βρουν καταφύγιο στο σπίτι του Νίκου.

Ο Άρης όμως θα αποδειχτεί ξανά ένα βήμα μπροστά αφήνοντας για ακόμη μία φορά την Ιωάννα στο μηδέν. Η Ειρήνη προσπαθεί να τη βοηθήσει αλλά εκείνη ανακαλύπτει κάτι που δεν περίμενε.

Ο Νίκος παραχωρεί στην Ιωάννα ένα μικρό διαμέρισμα που είχε για αποθήκη για να μείνει όσο θα διαρκέσει η δικαστική μάχη με τον Άρη. Στο μεταξύ εκείνη καταθέτει την αίτηση διαζυγίου και τη δίνει αυτοπροσώπως στον Άρη εξοργίζοντάς τον.

Δείτε επίσης:

Μετά τη φωτιά επόμενα επεισόδια: Ο Αλέξανδρος βάζει τέλος στον Οδυσσέα – Του φορτώνει τον εμπρησμό

Πασχάλης Τερζής: Έσπασε τη σιωπή του και ξέσπασαν σε κλάματα!

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Νομίζουν πως ο Στάθης έχει δεσμό με την κόρη του – Σπάει στο ξύλο τον πρώην της

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα