Κηφισιά – Παναθηναϊκός: Αλλαγές και μία έκπληξη από Γιοβάνοβιτς

Η αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα στο Κηφισιά – Παναθηναϊκός (21:30, CS1) ξεκίνησε και έτσι βγήκαν οι ενδεκάδες των δύο ομάδων.

Πιστός σε αυτό που κάνει από την αρχή της σεζόν, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προχώρησε σε αρκετές αλλαγές μετά από ευρωπαϊκό παιχνίδι. Αυτό δεν εκπλήσσει. Αντιθέτως, η μίνι έκπληξη έχει να κάνει με τη χρησιμοποίηση του Αϊτόρ στο αρχικό σχήμα.

Από εκεί και πέρα, για ένα ακόμη παιχνίδι φέτος στο πρωτάθλημα παίζει ο Λοντίγκιν. Επιστρέφει στο αρχικό σχήμα ο Κώτσιρας, το ίδιο ισχύει και για τον Τζούρισιτς στη

θέση του Μπερνάρ. Η τριπλέτα μπροστά έχει μόνο νέα πρόσωπα, αφού εκτός του Αϊτόρ ξεκινούν και οι Μαντσίνι και Σπόραρ.

Από πλευράς Κηφισιάς, ο Γιάννης Αναστασίου ουσιαστικά βάζει σχεδόν ίδια ενδεκάδα με αυτή απέναντι στην ΑΕΚ. Πάλι χρησιμοποιεί δεξιά δύο μπακ για την πλευρά του και στα χαφ τους Ιπαλίμπο, Σναϊντερλίν και Πρίτσα. Μεγάλη έκπληξη ότι αφήνει στον πάγκο τον Οζέγκοβιτς και επιλέγει για την κορυφή της επίθεσης τον Τετέι.

Οι ενδεκάδες στο Κηφισιά – Παναθηναϊκός

ΚΗΦΙΣΙΑ (Γιάννης Αναστασίου): Αναγνωστόπουλος, Μασούρας, Γκόμπελιτς, Λαντρ, Βαφέας, Παρράς, Σναϊντερλίν, Ιπαλίμπο, Πρίτσας, Τετέι, Αντρέγκεν.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Ρούμπεν, Τσέριν, Τζούρισιτς, Μαντσίνι, Αϊτόρ, Σπόραρ.

Οι πάγοι

ΚΗΦΙΣΙΑ: Κρίστινσον, Κρισιούμα, Λούμορ, Μπιφουμά, Μποτία, Οζέγκοβιτς, Παπασσάβας, Αντούνες, Νίνης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μπερνάρ, Παλάσιος, Βιλένα, Βέρμπιτς, Γερεμέγεφ.

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα