Φουλ επίθεση η ΑΕΚ με Αραούχο, Λιβάι Γκαρσία

Η ΑΕΚ δεν έχει κανένα άλλο περιθώριο στη Stoiximan Super League. Μετά τον ευρωπαϊκό τελικό με τη Μαρσέιγ που δεν πήγε και τόσο καλά, έρχεται ένας άλλος τελικός. Αν και ακόμα είναι νωρίς, θα απορήσει κάποιος αν μπορεί να αποτυπωθεί αυτός ο χαρακτηρισμός.

Για την ΑΕΚ μπορεί. Οι 7 βαθμοί που έχει αφήσει με αντιπάλους όπως οι Πανσερραϊκός, ΟΦΗ

και εσχάτως η Κηφισιά, έχουν διαμορφώσει αυτό το σκηνικό.

Η ΑΕΚ δεν μπορεί να σκεφτεί κάτι πέραν των τριών βαθμών με αντίπαλο τη Λαμία. Το σύνολο του Βόκολου που φέτος μπορεί να κάνει σκέψεις ακόμα και για πλέι οφ. Τουλάχιστον τέτοια ήταν η εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό μια και στο τέλος γνώρισε την ήττα.

Δεν είναι εύκολο το σημερινό παιχνίδι για την ΑΕΚ, ειδικά με ότι έχει δείξει έως τώρα απέναντι σε αντιπάλους που κατεβαίνουν με σκοπό να παίξουν συμπαγή άμυνα. Έχει δυσκολευτεί απέναντι και σε Βόλο, Ατρόμητο, δε θα πρέπει να το λησμονεί κάποιος αυτό.

ΑΕΚ: Η 11άδα

Η ΑΕΚ κατεβαίνει επιθετικά όπως άλλωστε θα ήταν και το λογικό. Το χαρακτηριστικό είναι πως ο Αλμέιδα επιστρατεύει στην κορυφή τόσο τον Αραούχο όσο και τον Λιβάι Γκαρσία. Επιστρέφει κάτω από τα δοκάρια, ο Στάνκοβιτς, στην άμυνα δίπλα στον Βίντα που ανανεώσε το συμβόλαιό του, παίζει ο Κάλενς. Ο Μουκουντί προφανώς θα πρέπει να πάρει κάποιες ανάσες.

Η 11άδα της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Μοχαμάντι, Βίντα, Κάλενς, Σιμάνσκι, Πινέδα, Ελίασον, Γκατσίνοβιτς, Αραούχο, Γκαρσία.

Στον πάγκο είναι οι Αθανασιάδης, Πήλιος, Μουκουντί, Μήτογλου, Μάνταλος, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Πόνσε, Πισάρο.

Η 11άδα της Λαμίας: Κοσέλεφ, Σίντκλεϊ, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Πέδρο, Σαντάνα, Σλίβκα, Μαρτίνεθ, Τσιλούλης, Καρλίτος.

Στον πάγκο είναι οι Χατζηεμμανουήλ, Κορνέζος, Τσιλιανίδης, Στάνκο, Τζανδάρης, Τόσιτς, Παούλαβετς, Μάλτσι, Λονγκό.

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα