Κατερίνα Καινούργιου: «Σφάζει» με το γάντι – Γιατί παίζει ο Λιάγκας εμένα και τον πρώην μου;

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε στη σημερινή της εκπομπή στον ALPHA,Super Κατερίνα να σχολιάσει το γεγονός ότι ο Γιώργος Λιάγκας έκανε θέμα τη συνομιλία που είχε η ίδια με τον πρώην της.

Το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα αφορούσε στη συνάντησή της με τον πρώην σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη στην 7η απονομή των Bar Restaurant Awards και η ίδια θέλησε να τοποθετηθεί για το θέμα.

«Πήγα στα βραβεία γαστρονομίας και ήταν και ο Φίλιππος εκεί. Γιατί το παίζει ο Λιάγκας; Αν είχε συναντηθεί κάπου με πρώην του θα το παίξω; Και τι έγινε; Δεν έχω

κάποιο θέμα με κανέναν. Βάλτε μου λίγο να δω Λιάγκα. Δεν έχω κάποιο θέμα μαζί του, μιλάει με τα καλύτερα λόγια. Τον εκτιμάω πολύ σαν συνάδελφο και επαγγελματία. Αλλά τώρα το κομμάτι της προσωπικής ζωής μου…» είπε η παρουσιάστρια για τον Γιώργο Λιάγκα.

«Πήγα σε κάτι βραβεία γαστρονομίας, εκεί ήταν ο άνθρωπος. Αλλά τον έχω ξαναδεί, μένουμε και κοντά δεν ήταν κάτι. Δεν χάθηκε και ο κόσμος. Μπορεί να είχα κι άλλους πρώην εκεί και να μην το ξέρατε. Έχει κλείσει αυτό το κεφάλαιο, αφού σας λέω είμαι μόνη μου. Είναι κάτι που ανήκει στο παρελθόν και έχει τελειώσει. Άλλο το να έχεις μια επικοινωνία. Δεν είναι κάτι κακό» ανέφερε χιουμοριστικά.

Πηγή: Mediatime.gr

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα