Παναθηναϊκός: Ποιον θέλει να πάρει από την ΑΕΚ – Δίνει πιο πολλά

Με τη μεταγραφή του Μπάλντοκ ο Παναθηναϊκός έκλεισε την υπόθεση του δεξιού μπακ και ο Γιάννης Αλαφούζος πέτυχε δύο πράγματα. Πρώτον να έχει ένα ακόμη στέλεχος της Εθνικής στο «τριφύλλι» και δεύτερον να κάνει μία χαλάστρα στην ΑΕΚ.

Μόνο που υπάρχει και ένας ακόμη παίκτης που ταιριάζει γάντι σε αυτό το σκεπτικό και αναβαθμίσει αγωνιστικά τους «πράσινους». Ο Δημήτρης Γιαννούλης αποχώρησε από τη Νόριτς, η ΑΕΚ

τον θέλει και έχουμε αποκαλύψει και την πρότασή της. Μόνο που στο κόλπο έχει μπει γερά και ο Παναθηναϊκός.

Την ώρα που ο παίκτης λέει πως θα εξετάσει πρώτα όλες τις εκτός συνόρων προτάσεις που έχει επιθυμώντας να μη γυρίσει ακόμη στην Ελλάδα, το «τριφύλλι» του έχει καταθέσει την καλύτερη οικονομικά πρόταση και αναμένει την απάντησή του.
Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο Παναθηναϊκός εφόσον τον πείσει, θα έχει αναβαθμιστεί αισθητά, αφού ο Γιαννούλης μπορεί να προσφέρει περισσότερα από τον Χουάνκαρ και τον Μλαντένοβιτς.

Ωστόσο, αυτή τη στιγμή οι «πράσινοι» δεν είναι το φαβορί, ενώ η ευρωπαϊκή προοπτική θα παίξει σημαντικό ρόλο τόσο για τον 28χρονο όσο και για άλλους. Γι’ αυτό και η κατάκτηση του Κυπέλλου είναι κομβική, αφού χωρίς Ευρώπη την επόμενη σεζόν ο Παναθηναϊκός θα έχει πολλές δυσκολίες στο να αποκτήσει παίκτες από το πάνω ράφι.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ 

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα